Main Content

Legendárny Totti hovorí o Lige majstrov či Reale Madrid: Bol som blízko

piatok, 28. apríl 2017 10:38 | Autor: Jakub Vaverka

Legendárny Totti hovorí o Lige majstrov či Reale Madrid: Bol som blízko
Legendárny Totti hovorí o Lige majstrov či Reale Madrid: Bol som blízko | zdroj: © TASR

Na konci prebiehajúceho ročníka Francesco Totti definitívne skončí s aktívnou kariérou. Legendárny kapitán AS Rím pomaly, ale isto začína bilancovať svoje úspešné pôsobenie v profesionálnom futbale. Existujú veci, ktoré charizmatický Talian ľutuje.

Francesco Totti odohral v hlavnom meste Talianska dvadsaťpäť sezón, počas ktorých odohral 782 stretnutí a skóroval 307 gólov. Aj napriek tomu, že číslo desať vyhralo takmer všetko, vrátane MS 2006, existujú veci, ktoré Totti ľutuje.

Kapitán rímskych Vlkov prehovoril pre denník L´Intervista, pričom jeho slová priniesol britský plátok Mirror.„Pred niekoľkými rokmi som bol veľmi blízko k prestupu do Realu Madrid. Rozmýšľal som nad tým, že Rím opustím. Bol som naozaj krok od prestupu do Španielska. Nikdy by som totiž neodišiel do iného talianskeho mužstva, pretože chovám veľký rešpekt k ľudom z Ríma.“

Totti sa vyjadril taktiež o tom, čo ho počas jeho kariéry najviac mrzelo „Ľutujem, že som nikdy nenastupoval v jednom tíme s brazílskym Ronaldom, bol to fenomén. Taktiež ma mrzí, že sa mi nikdy nepodarilo vyhrať s AS Rím Ligu majstrov.“

Podľa všetkého, aj posledná sezóna Francesca Tottiho v oranžovom drese bude bez trofeje. Rimania sú momentálne na druhom mieste v Serii A, pričom päť kôl pred koncom strácajú na lídra súťaže Juventus Turín priepastných osem bodov.