Main Content

7 vynikajúcich hráčov, ktorí sú alebo v minulosti boli reprezentačne prehliadaní

sobota, 25. marec 2017 14:22 | Autor: Timotej Gašper

Hviezdy svetového futbalu sú okrem svojho klubu zväčša aj oporami krajín, ktoré reprezentujú. Neplatí to však v prípade nasledujúcich siedmich mužov, ktorí sú respektíve boli napriek dôležitosti v klube prehliadaní ich národnými výbermi.

Kevin Trapp

Kevin Trapp

Krajina: Nemecko

Odchovanec Kaiserslauternu sa do povedomia dostal v Eintrachte Frankfurt, kde strávil tri úspešné roky. V lete 2015 si ho ako zdravú konkurenciu do kádru vybral Paríž Saint-Germain, kde Nemec stabilne podáva kvalitné výkony. Trapp má však smolu, že jeho konkurentami sú Bernd Leno, Marc André Ter-Stegen a najmä Manuel Neuer, ktorý je v kádri „Die Nationalelf“ neohrozenou jednotkou.

Trapp bol síce už do reprezentácie nominovaný, no príležitosť v bráne zatiaľ nedostal. Zmeniť by sa to mohlo na aktuálne prebiehajúcom reprezentačnom zraze, kde pre tentokrát chýba zranený kapitán Neuer. Trapp bol v stredu ale len náhradníkom Ter Stegena v prípravnom dueli s Anglickom. Nemcov ešte čaká v nedeľu duel na pôde Azerbajdžanu, no pravdepodobne sa do brány opäť nedostane.


Foto: © TASR