Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (13.3.)

pondelok, 13. marec 2017 10:11 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (13.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (13.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Tretí tím anglickej ligy si brúsi zuby na Joshuu Kimmicha. 22-ročný Nemec vyjadril nespokojnosť so svojím miestom v Bayerne, pričom manchesterský klub rád ponúkne riešenie. (Mirror)

MANCHESTER CITY & SOUTHAMPTON: Ročník 2017/18 nemusí Joe Hart odchytať v Turíne. Záujem oňho majú aj Svätci, ktorí by za daných okolností predali svoju jednotku Frasera Forstera. (sportsmole.co.uk)

MANCHESTER CITY & SWANSEA CITY: 32-ročný forward Fernando Llorente je opäť spomínaný v súvislosti s odchodom z Walesu. Kandidátom na jeho zisk sú manchesterskí Citizens. (Daily Star)

SWANSEA CITY: Dve vynútené striedania musel proti Hullu City (1:2) zrealizovať tréner Paul Clement. Pre zranenie chodidla nedohral Ángel Rangel a podobne noha vyradila aj Fernanda Llorenteho. (ESPN)

LIVERPOOL: 19-ročný obranca Joe Gomez nastúpil v tomto ročníku len na tri zápasy FA Cupu. Napriek tomu si ho vyhliadol Real Madrid a počas leta bude rokovať o jeho možnom prestupe. (ESPN)

LIVERPOOL: Zverenci Jürgena Kloppa dotiahli zápas s Burnley do víťazného konca. „Toto bolo naše prvé škaredé víťazstvo v sezóne. Zvyčajne, keď hráme zle, prehráme. Nie sme na to zvyknutí a je to zvláštny pocit.“ hodnotil Nemec po dvoch góloch z troch presných streleckých pokusov. (skysports.com)

MANCHESTER UNITED: Atraktívny pohárový zápas proti Chelsea vynechá Wayne Rooney. Ten si privodil ľahšie zranenie na tréningu, ktoré do štvrťfinále FA Cupu nedoliečil. (Telegraph)

TOTTENHAM: Kohúti síce v FA Cupe prešli cez Milwall (6:0), no prišli o Harryho Kanea. 24-gólový strelec v súčte všetkých súťaží odstúpil pre problémy s členkom už v úvodných minútach. (BBC)

WEST BROMWICH: Prestupová bitka sa po sezóne očakáva o kolumbijského útočníka Duvána Zapatu. Ten len hosťuje z Neapola v Udinese a okrem iného naňho zacielili aj The Baggies. (tribalfootball.com)