Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (11.3.)

sobota, 11. marec 2017 10:30 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (11.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (11.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Druhý raz v priebehu niekoľkých mesiacov oslovili The Reds Borussiu Dortmund so snahou získať 18-ročného ofenzívneho záložníka Christiana Pulišica. Opäť dostali košom. (Daily Star)

CHELSEA: Pôsobenie v inom anglickom tíme údajne John Terry nevylučuje. Vedel by si to predstaviť, a to aj napriek tomu, že už stihol odmietnuť ponuky West Bromu aj Stoke City. (Express)

MANCHESTER UNITED: Červení diabli sa snažia získať Marca Verrattiho z Paris Saint-Germain, no podľa najnovších správ sa to nepodarí. Taliansky záložník chce ostať v Paríži. (Daily Star)

ARSENAL: Okresaný káder má k dispozícii Arséne Wenger pre 6. kolo FA Cupu. V domácom zápase proti Lincolnu City nenastúpi Mesut Özil, Danny Welbeck ani Alex Iwobi. (BBC)

MANCHESTER CITY: Po šiestich týždňoch by sa na trávnik mohol vrátiť Vincent Kompany. Pred pohárovým zápasom s Middlesbrough sa cíti dobre a dočkať sa môže svojho šiesteho štartu. (BBC)

MANCHESTER CITY & TOTTENHAM: Anglická liga pozná najlepšieho hráča aj manažéra za február. Cenu získal tottenhamský Harry Kane, autor štyroch gólov za ostatný mesiac, a Pep Guardiola, ktorého Citizens neprehrali už šesť kôl. (skysports.com)

EVERTON: Nová zmluva je predmetom rokovania so stredopoliarom Rossom Barkleym. Odchovanec liverpoolskeho klubu bol spomínaný v súvislosti s viacerými záujemcami. (skysports.com)

MIDDLESBROUGH: Zápas FA Cupu s Manchestrom City pre svalové problémy vynechá španielsky stopér Daniel Ayala. Nezahrá si ani Adléne Guédioura, zimná posila, ktorý si už obliekol v pohári dres Watfordu. (ESPN)