Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (2.3.)

štvrtok, 2. marec 2017 11:43 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (2.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (2.3.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie skončilo, ale špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Enrique končí

Tréner FC Barcelona Luis Enrique po včerajšej výhre svojho mužstva nad Sportingom Gijón 6:1 prehlásil, že budúcu sezónu už nebude figurovať na lavičke Blaugranas. Podľa svojich slov si musí oddýchnuť od tlaku, ktorý je naňho vyvíjaný.

Wenger odmietol Barcelonu

Arsene Wenger, ktorého budúcnosť v londýnskom Arsenale je nejasná, vraj patrí medzi favoritov na nahradenie Luisa Enriqueho na lavičke FC Barcelona. Francúzsky kouč však podľa dostupných informácií nemá záujem trénovať katalánskeho giganta. (goal.com)

Kane do United?

Daily Star tvrdí, že útočník Tottenhamu Hotspur Harry Kane by sa v lete mohol sťahovať do Manchestru United. Red Devils plánujú minúť na príchod anglického reprezentanta približne 80 miliónov libier. (Daily Star)

Conte predĺži

Daily Express prišiel s informáciou, podľa ktorej by sa mal taliansky tréner Antonio Conte dohodnúť s Chelsea na novom kontrakte. Vedenie klubu je spokojné s prácou energického kormidelníka, pričom šťastný je aj samotný Conte. (Daily Express)

Z VOLEJA

Manchester United sa zaujíma o Paula Dybalu z Juventusu Turín. (Calciomercato)

Luke Shaw z Manchestru United by sa mohol sťahovať do Tottenhamu. (Daily Mirror)

Los Angeles Galaxy sa pokúsi získať Johna Terryho z Chelsea. (The Sun)

Ak Neymar opustí Barcelonu, Katalánci skúsia získať Dybalu z Juventusu. (Express)