Main Content

FOTO: Tenisová kráska Bouchardová nafotila príťažlivé fotky pre Sports Illustrated. Čuduje sa kritike fanúšikov (fotky vnútri)

utorok, 21. február 2017 13:22 | Autor: Martin Gregor

Eugenie Bouchardová
Eugenie Bouchardová | zdroj: © TASR

Genie Bouchardová patrí medzi najkrajšie tenistky na okruhu ATP a pokiaľ ide o spôsob, akým vystupuje v mediálnom priestore, možno ju pokojne označiť za Miss tohto športu.

Mladá kanadská tenistka na seba v uplynulom týždni upozornila hneď dvakrát. Najprv tým, že išla na rande s fanúšikom, s ktorým prehrala stávku týkajúcu sa SuperBowlu a následne aj šteklivými fotkami v plavkách pre Sports Illustrated.

Fotenie pre slávny magazín neabsolvovala pritom ako jediná športovkyňa. Sekundovali jej aj Serena Williamsová a Karolina Wozniacká, pričom v minulosti podobné fotenie absolvovala aj Daniela Hantuchová. Fotky 22-ročnej rodáčky z Montrealu sa však stretli s najvýraznejšou odozvou, snáď s výnimkou záberov herečky Kate Upton, ktorá bola na fotení taktiež prítomná.

FOTO: Bouchardová patrí
k najkrajším tenistkám sveta.
Pozrite si jej fotky nielen
pre Sports Illustrated
(zobraziť celú galériu)

Fanúšikovia na sociálnych sieťach však Genie vyčítajú, že sa prezentuje v poslednej dobe viac ako modelka, než profesionálna hráčka tenisu. Bochardová s tým vôbec nesúhlasí.

,,Trénovala som šesť hodín a potom som to urobia asi za dve hodiny (myslí fotenie, pozn.red.)... ja pritom trénujem 6 hodín denne celý týždeň. O čom to teda hovoríte... vy pracujete 24 hodín denne?,” pohoršovala sa Bouchardová v rozhovore pre CBS Sports Radio, no dodala, že na podobný druh kritiky si už zvykla. ,,S kritikou sa musíte zmieriť a nebrať ju osobne. Už je to pár rokov, takže som sa to naučila”.

,,Nie je nič zlé na tom, ak vám váš úspech otvorí dvere k iným aktivitám, ako napríklad fotenie pre Sports Illustrated. Prečo nie? Bolo by šialené nevyužiť takú príležitosť,” dodáva kráska, ktorá si je svojou príťažlivosťou dobre vedomá. Na Instagrame zverejňuje fotky zo svojho súkromia pravidelne a na Twitteri má už vyše milión fanúšikov.