Main Content

Spojenie Ibrahimovič - Neapol? Prehovoril prezident SSC!

štvrtok, 16. február 2017 09:00 | Autor: Jakub Vaverka

Spojenie Ibrahimovič - Neapol? Prehovoril prezident SSC!
Spojenie Ibrahimovič - Neapol? Prehovoril prezident SSC! | zdroj: © TASR

Zlatan Ibrahimovič je momentálne hráčom Manchestru United, kde má platnú zmluvu. Vo veľkom sa však špekuluje o možnom návrate švédskeho útočníka do Serie A, kde bol v minulosti úspešný.

Pred časom sa objavili vyjadrenia agenta Zlatana Ibrahimoviča Mina Raiolu, ktorý nevylúčil, že by mohol jeho klient v budúcnosti obliekať dres Neapolu. Ibra je údajne veľkým fanúšikom SSC, pričom má veľmi rád mentalitu ľudí z mesta spod Vezuvu.

Najnovšie sa k spojeniu Ibrahimovič - Neapol vyjadril aj prezident Partenopei Aurelio De Laurentiis. „Moja vysnívaná posila? Podobné reči nemám rád, pozerám sa dopredu s tým, čo máme k dispozícii. Jeden hráč by sa mi však páčil. Obor, ktorý oblieka dres Manchestru United, a s ktorým som bol v Los Angeles na večeri.“

„Bol veľmi milý i keď pôsobí nahnevane. Už viete o kom hovorím?“ poukázal filmový producent a jedna z najznámejších persón v talianskom futbale na švédskeho bombardéra, ktorý hrá túto sezónu v Anglicku.

V septembri rozvírili hladinu špekulácií slová kontroverzného agenta Mina Raiolu, ktoré prinieslo CRC. „Zlatan mi zavolal a povedal, že jedného dňa chce ukončiť kariéru v Neapole. Páči sa mu mentalita tamojších ľudí.“