Main Content

Majiteľ Websupport Michal Truban: ,,Na odreagovanie mi najviac pomáha večerný výklus alebo ranné plávanie.''

nedeľa, 11. december 2016 11:53 | Autor: Viktor Štefaňák

Majiteľ Websupport Michal Truban: ,,Na odreagovanie mi najviac pomáha večerný výklus alebo ranné plávanie.''
Majiteľ Websupport Michal Truban: ,,Na odreagovanie mi najviac pomáha večerný výklus alebo ranné plávanie.'' | zdroj: archív Michal Truban

Sú mladí, úspešní a v dobrej fyzickej kondícii. Reč je o slovenských „internetových“ podnikateľoch. Každý jeden z nich je inšpirujúca osobnosť, ktorá robí nám Slovákom tú najlepšiu prezentáciu doma aj v zahraničí. V mini seriály rozhovorov dostane každý z nich tie isté otázky a sami uvidíme, či sa dá zároveň podnikať a športovať, aká je ich ranná rutina či ako vyzerá príprava na dôležitý míting. Dnes majiteľ Websupport, hostingovej jednotky na Slovensku, Michal Truban.

Sú mladí, úspešní a v dobrej fyzickej kondícii. Reč je o slovenských „internetových“ podnikateľoch. Každý jeden z nich je inšpirujúca osobnosť, ktorá robí nám Slovákom tú najlepšiu prezentáciu doma aj v zahraničí. V mini seriály rozhovorov dostane každý z nich tie isté otázky a sami uvidíme, či sa dá zároveň podnikať a športovať, aká je ich ranná rutina či ako vyzerá príprava na dôležitý míting. Dnes majiteľ Websupport, hostingovej jednotky na Slovensku, Michal Truban.

1) Michal, prezraď nám akú máš rannú rutinu?

Hlavne sa snažím stávať stále v jednu a tu istú hodinu. O ôsmej ráno a chodievať spať maximálne o 00:00, aby som mal pravidelný režim a 8 hodín spánku. Zároveň sa snažím vstávať aspoň hodinku predtým ako mám niekam odísť, aby som sa zbytočne nenáhlil. Dám si kávu s maslom a kokosovým olejom namiesto raňajok a idem do dňa.

2) Praktizuješ nejaké fyzické cvičenie, ktoré Ti pomáha dosiahnuť lepšiu produktivitu v práci?

Všetky športy ktoré robím, mi pomáhajú, keď ich neženiem na hranu. Robím triatlon, jogu, crossfit. Najviac mi však na odreagovanie pomáha buď večerný výklus alebo ranné plávanie.

3) Ako človek, ktorý postavil veľmi dobre fungujúcu firmu, ako sa pripravuješ mentálne na dôležitý rozhovor, míting, deň?

Vizualizujem si ho. Ako asi bude prebiehať, čo sa chcem spýtať a čo ním chcem dosiahnuť.

4) Ako vnímaš horúcu tému práca - život balans, ako ho dodržiavaš pri svojom pracovnom vyťažení?

Pre mňa je to jedno a to isté. Mám to pomerne dosť prepletené. Pretože moja práca je aj môj život. Ale pravidelne si doprajem dlhšie obdobia bez nej a často aj víkendy. Nie nadarmo ich vymysleli a potrebujem vtedy dobiť energiu. Ale nedodržiavam to nijako striktne.

5) Keby si mal vybrať jednu vec, rituál, osobu zo svojho dňa, čo Ti dodáva energiu, čo to je?

Ranná hudba. Či už pritom ako si robím rannú kávu a odpisujem na prvé emaily, ako aj tento rozhovor :) Alebo potom vypeckovaná ráno v aute :)