Main Content

FOTO: Krásne fotky Dominiky Cibulkovej pre pánsky magazín sa objavili na Instagrame (fotky vnútri)

sobota, 10. december 2016 11:53 | Autor: Martin Gregor

FOTO: Krásne fotky Dominiky Cibulkovej pre pánsky magazín sa objavili na Instagrame (fotky vnútri)
FOTO: Krásne fotky Dominiky Cibulkovej pre pánsky magazín sa objavili na Instagrame (fotky vnútri) | zdroj: facebook Dominiky Cibulkovej, Instagram

Dominika Cibulková sa na sociálnej sieti Instagram pochválila ďalšou fotkou pre pánsky magazín FOR MEN. Jej fotograf okrem toho zverejnil aj ďalšie zábery zo série, ktorá sa bude pánom dozaista páčiť.

Najlepšia slovenská tenistka súčasnosti a svetová 5-ka Dominika Cibulková nedávno odfotila sériu krásnych fotografii pre decembrové vydanie pánskeho magazínu FOR MEN. Už takmer pre mesiacom sa na internete objavila prvá „ochutnávka“ a teraz pribudli ďalšie. Zaujímavosťou je, že autori časopisu zvolili pre titulnú stranu po dlhom období ženu.

,,Ženu na obálku sme zvažovali dlho, no potom Dominika Cibulková zvalcovala nielen svet tenisu a voľba bola jasná,“ píše sa na facebook stránke časopisu pri obrázku titulnej strany.



Dominika Cibulková na titulnej strane
magazínu For Men


Zobraziť celú galériu (23 fotiek)

Samotná Dominika zverejnila včera na Instagrame novú odvážnu fotku, na ktorej leží v posteli len v čiernych nohavičkách. ,,Odfotené fotografom Benediktom Renčom pre FORMEN,“ dopísala do popisu. Hoci ju zverejnila len včera večer, do času písania tohto článku získala už vyše 13 tisíc „lajkov” jej fanúšikov.

Na Instagrame fotografa Benedikta Renča, ktorý má na svedomí zaujímavé fotenie s nejednou celebritou, sa objavili aj ďalšie zábery slovenskej tenistky kandidujúcej na ocenenie Športovec roka 2016.

Víťazka prestížneho turnaja Majsteriek po zaslúženej dovolenke na Maldivách dlho neoddychovala. Najprv zamierila do Tatier, kde absolvovala úvodné sústredenie, aby sa následne presunula do slnečného Miami, kde pokračuje v naberaní kondície. So svojimi fanúšikmi na Instagrame sa podelila aj o fotografie z Tatier a Miami. Všetko nájdete v galérii.