Main Content

Sergio Aguero označil 3 hráčov, proti ktorým sa mu hrá najťažšie

nedeľa, 27. november 2016 13:00 | Autor: Timotej Gašper

Sergio Aguero označil 3 hráčov, proti ktorým sa mu hrá najťažšie
Sergio Aguero označil 3 hráčov, proti ktorým sa mu hrá najťažšie | zdroj: © TASR

Argentínsky reprezentant, Sergio Aguero, sa dlhodobo radí medzi najlepších útočníkov na svete. Aj on má však hráčov, proti ktorým vyložene nerád hrá.

Odkedy prišiel v lete 2011 do Manchestru City, stal sa najväčšou hviezdou tímu, v ktorom doposiaľ strelil už rekordných 152 gólov. Najlepší strelec manchesterských „Citizens“ má v 28-rokoch bohaté skúsenosti a nepochybne sa radí k najlepším stredným útočníkom sveta.

V Atléticu Madrid bol nezastaviteľný a v Manchestri sa jeho úroveň ešte zlepšila, čo potvrdzuje fakt, že z 30 tímov proti ktorým v Premier League hral, dokázal dať gól dvadsiatim deviatim z nich. Aj keď je „Kun“ technicky aj fyzicky zdatný, nájde sa vo svete skupina hráčov, ktorí mu naháňajú strach.

Čo sa týka obrancov, najťažší súperi sú nepochybne Sergio Ramos a John Terry,“ prezrádva.

Legendárny stopéri Realu Madrid a Chelsea dokážu znepríjemniť život viacerým kvalitným útočníkom, no Aguero okrem nich povedal aj meno brankára, proti ktorému sa mu hrá najhoršie. „Je ním Iker Casillas,“ priznáva bez okolkov.

V aktuálne prebiehajúcej sezóne sa Aguero vďaka 10 streleným gólom radí na vrchol tabuľky strelcov Premier League, o prvenstvo sa delí so španielom Diegom Costom.