Main Content

Staňte sa tenisovou legendou aj vy!

piatok, 4. november 2016 10:00 | Autor: Sport7.sk

Staňte sa tenisovou legendou aj vy!
Staňte sa tenisovou legendou aj vy! | zdroj: © TASR

Aj keď tento rok už máme Grand Slam turnaje za sebou, tenisová sezóna sa však vôbec neblíži ku koncu. Práve naopak, tenisová sezóna len začína a vy si ju teraz môžete vychutnať z pohodlia vášho domova. Rozbehnúť tenisovú kariéru nebolo nikdy ľahšie. Navyše to zvládnete aj vy. Pýtate sa ako je to možné?

Ak ste športoví nadšenci a predovšetkým priaznivci tenisu ako my, potom sa rozhodne máte na čo tešiť. Odpoveďou na vyššie spomínanú otázku je nová vzrušujúca tenisová hra Tennis Mania, ktorá je pôvodom z našich končín. Námet hry vznikol v čisto slovenskom nezávislom hernom štúdiu PowerPlay Studio.

Situácia vo svete futbalu je jednoduchá. Každý rok si jeho fanúšikovia môžu pravidelne vychutnávať hviezdnu kariéru v rôznych futbalových herných tituloch ako je napríklad FIFA. Ak je vám však bližší tenis, donedávna ste to také ľahké nemali. Pokiaľ ste si to chceli niekedy rozdať na kurte napríklad s Martinom Kližanom, budete mať jedinečnú možnosť, pretože práve náš najlepší tenista je oficiálnou tvárou hry.

Vždy sme snívali o veľkolepej tenisovej kariére alebo prežívaní atmosféry tenisu nielen pri jeho sledovaní. Konečne prišla príležitosť. Navyše je hra úplne zadarmo, netreba ju inštalovať a stačí k nej len internetový prehliadač. Hru sme už skúšali a musíme ju skutočne len odporúčať. Ak ste aj vy športový fanúšik, Tennis Maniu si rozhodne nenechajte ujsť.