Main Content

Prestupové klebety a špekulácie (29.5.2011)

nedeľa, 29. máj 2011 17:51 | Autor: Jakub Repa

Prestupové klebety a špekulácie (29.5.2011)
Prestupové klebety a špekulácie (29.5.2011) | zdroj: Jakub Repa pre Sport7.sk, foto SITA

Letné a zimné obdobie je vo futbale tradične spojené s transferovým šialenstvom. Predovšetkým kluby najslávnejších Európskych líg na čele s anglickou Premier League a španielskou La Ligou radi prekvapujú futbalovú verejnosť astronomickými kúpami. Prinášame vám ďalšie pokračovanie našej pravidelnej rubriky so súhrnom najnovších klebiet a špekulácií súvisiacich s letným prestupovým termínom.

Trezeguet späť do Talianska

Hneď práva správa dňa sa týka známeho futbalového mena a to Davida Trezegueta, ktorý uplynulú sezónu pôsobil v Španielskom Hercules Alicante. Podľa slov agenta francúzskeho veterána by jeho klient uvítal návrat do Talianska a to do tímu Lazia. 33-ročný francúzsky reprezentant už v Taliansku pôsobil a to 10 sezón počas slávneho obdobia Juventuse Turín.

Ruiz na ceste do Portugalska

Ďalšia správa sa týka Bryana Ruiza, po ktorom vraj poľujú dva portugalské veľkokluby  FC Porto a Benfica Lisabon. 25-ročný Kostaríčan momentálne pôsobí v krajine “tulipánov“ v mužstve Twente Enschede. Mladý zakončovateľ pôsobí v Twente od roku 2009 a v klube už prekročil hranicu tridsiatich strelených gólov. Ruizova trhová hodnota by sa mala pohybovať na úrovni 12 miliónov eur.

El Hamdaouiho  láka  Trabzonspor

Pri nasledujúcej správe ostávame v Erdivisie. Podľa portálu Goal.com turecký Trabzonspor láka do svojich služieb kanoniera nového holandského majstra Ajaxu Amsterdam El Hamdaouiho. Marocký reprezentant pôsobí v Ajaxe ešte len od roku 2010, no už dokázal dostatočne zaujať predstaviteľov iných klubov. Podľa správ médii je Trabzonspor ochotný zaplatiť za 25-ročného zakončovateľa 4,5 milióna eur.

Trapp do Schalke

Posledná správa dnešného dňa je spojená s nemeckou Bundesligou. Podľa správ médií sa víťaz tohtoročného DFB Pokal Schalke 04 zaujíma o mladučkého brankára 1. FC  Kaiserslautern Kevina Trappa. 20-ročný brankár je reprezentantom Nemecka do 21 rokov, no zdá sa , že už upútal predstaviteľov z Gelsenkirchenu. Trhová hodnota mladíka by sa mala pohybovať okolo 500 000 eur.