Main Content

Vardy šokuje: Zo zranenia ma dostala vodka

streda, 28. september 2016 11:39 | Autor: Timotej Gašper

Vardy šokuje: Zo zranenia ma dostala vodka
Vardy šokuje: Zo zranenia ma dostala vodka | zdroj: © TASR

Anglický reprezentant a hviezda Leicestru City sa v nedávnom rozhovore priznala, že v nie tak dávnej dobe mu po fyzickej stránke veľmi pomohol alkohol. No kombinácia, ktorú Jamie namiešal, je v skutku zaujímavá.

Pred nedávnom bol no-name hráč bez väčšieho cieľu do budúcnosti. Prestup do Leicestru mu však zmenil život a počas minulej sezóny si vo futbalovom svete vytvoril nezmazateľnú stopu. Rodák zo Sheffieldu sa v minulosti futbalom neuživil a musel pracovať v továrni.

Angličan ale ukázal svoj skrytý talent a v uplynulom ročníku nasúkal súperom v lige 24 gólov, čím veľmi výraznou mierou prispel k majstrovskému titulu Leicestru. Po zázračnej sezóne sa Vardy rozhodol svoj životný príbeh pretaviť na papier a vydať svoju premiérovú autobiografiu. Kniha s názvom „From nowhere“ ukrýva okrem množstva dojemných príbehov aj situáciu, na ktorej sa zasmiala drvivá väčšina čitateľov.

Správu vytiahol britský plátok The Sun, ktorý prezrádza, že Jamie v minulosti požíval veľké množstvo alkoholu, no čisto na medicínske účinky. „Mal som doslova mŕtve nohy, veľmi ma boleli svaly a nemohol som sa takmer vôbec pohnúť. Bol to veľký problém, ktorý ma dokonca na istý čas vyradil z prvého tímu,“ opisuje.

Po večeroch som sa doma nudil, no mal som v bare tuším 3 litre vodky. Tak som si ulial, sadol na gauč a užíval si. Čistá vodka však bola nič moc a preto som sa do nej rozhodol nasypať cukríky Skittles. Bolo to naozaj lahodné, zväčša som do vodky pridával len červené a fialové dražé, pretože ostatné mi nechutili. Ak si nasypete celé balenie, vodka chutí úplne inak. Takýmto štýlom som si skracoval nejeden večer, no uvedomil som si, že toto je asi posledné, čo môže zlepšiť moje fyzické problémy.“

Skromný zakončovateľ tak po prehýrených nociach s fľaškou vodky dospel k múdremu názoru, no následky ho viac než prekvapili.

Raz som išiel na klasickú kontrolu ku klubovému fyzioterapeutovi, vzal si ma na bok a potichu a opýtal, že čo nelegálne alebo tajné beriem na tie nohy, pretože stav sa rapídne zlepšuje. Veľmi zaskočený, no kľudný som ho ubezpečil, že v tom nie je nič a chvalabohu mi uveril.“

Samozrejme, že nie je hriech sem-tam si vypiť, no účinok, ktorý z alkoholu nadobudol Jamie Vardy, sa len tak často nevidí.

Správu priniesol portál 101greatgoals.com.