Main Content

Hlasy hráčov po semifinále Kanady s Ruskom

nedeľa, 25. september 2016 07:05 | Autor: TASR

Hlasy hráčov po semifinále Kanady s Ruskom
Hlasy hráčov po semifinále Kanady s Ruskom | zdroj: © TASR

Toronto 25. septembra (TASR) - Kanadskí hokejisti postúpili do finále Svetového pohára v Toronte. V noci na nedeľu potvrdili úlohu najväčšieho favorita turnaja a v dramatickom prvom semifinále vyradili Rusko po triumfe 5:3. Prečítajte si hlasy hráčov a trénerov po zápase.

hlasy po zápase /zdroj: oficiálny web podujatia, tsn.ca/

Sergej Bobrovskij, brankár Ruska: "Cítim sa vynikajúco, pretože som sa snažil vydať zo seba maximum pre tím. Tvrdo som pracoval, dal do toho všetko. Kanaďania ale boli dnes lepší."

Alexander Ovečkin, kapitán Ruska: "Nebojíme sa hrať proti ním, s týmito hráčmi sa stretávame v NHL. Pred prvým gólom sme stratili puk, vybojoval si ho Crosby a skóroval. Druhý gól bol o zlej hre Kuznecovovej hokejky. Môžeme hovoriť o šťastí koľko chceme, ale také chyby jednoducho robiť nemôžeme. Súper má dostatok korčuliarskych schopností, talentu, sebavedomia aj skúseností."

Sidney Crosby, kapitán Kanady: "Veľké víťazstvo. Dlho sme kontrolovali puk v hre, predviedli niekoľko pekných kombinácií, napriek tomu sme prehrávali 1:2. Vyrovnávajúci gól bol preto veľmi dôležitý. Je to skvelý pocit dosiahnuť takýto triumf."

Brad Marchand, útočník Kanady: "Crosby je skutočný líder. Je tu jedna vec, ktorá ho robí dobrým hráčom, a tou je jeho rozhodnosť. Vo veľkých zápasoch vždy zažiari. Ak je niekto schopný byť líder na tejto úrovni, je to veľký a dôležitý hráč."