Main Content

Posledná štvorka na Svetovom pohári! Kto má aké šance na úspech?

sobota, 24. september 2016 09:24 | Autor: Martin Gregor

Posledná štvorka na Svetovom pohári! Kto má aké šance na úspech?
Posledná štvorka na Svetovom pohári! Kto má aké šance na úspech? | zdroj: © TASR

Na Svetovom pohári máme za sebou súboje skupín. Výkony jednotlivých mančaftov rozhodli, že o prestížnu trofej môžu zabojovať už len Kanada, Rusko, Švédsko a Výber Európy.

Na koho strane stojíte? Sledujte bitky najlepších tímov sveta v priamych prenosoch na TV Tipsport!

Prvú semifinálovú dvojicu obstará Kanada s Ruskom. V ostrom súboji je favoritom stretnutia domáca Kanada, ale Rusov nemožno podceňovať nikdy. Určite to bude riadne vyhecovaný súboj. Príťažlivo sa javí kurz na výhru ruského celku v hodnote 4,99:1! V druhom dueli sa „Tri korunky“ postavia Európanom. Prebojuje sa do finále aj početná slovenská enkláva? Kurz na výhru Európy je 4,13:1!

Myslíte si, že Svetový pohár zdvihnú nad hlavy Európania? Ich úspech má v Tipsporte atraktívnu kurzovú hodnotu 14,00:1! A čo tak napríklad domáca Kanada? Bookmakeri jej dávajú šance v hodnote 1,50:1. Kurzy na celkove víťazstvo nájdete TU!

Sledujte všetky streamy zo Svetového pohára, ktorý je plný jagavých hviezd NHL naživo na TV Tipsport!

Radi by ste nahliadli do tajov najväčšej tipérskej komunity? Navštívte Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať množstvom tiketov od skúsených borcov. Ešte nemáte účet v Tipsporte? Zaregistrujte saa získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!