Main Content

Hlasy hráčov a trénerov po rozhodujúcom zápase Rusko - Fínsko

piatok, 23. september 2016 07:05 | Autor: TASR

Hlasy hráčov a trénerov po rozhodujúcom zápase Rusko - Fínsko
Hlasy hráčov a trénerov po rozhodujúcom zápase Rusko - Fínsko | zdroj: © TASR

Toronto 22. septembra (TASR) - Ruskí hokejisti postúpili do semifinále Svetového pohára v Toronte. V štvrtkovom záverečnom zápase B-skupiny zvíťazili nad Fínskom 3:0 a obsadili druhú postupovú priečku v tabuľke.

hlasy po zápase (TV Dajto, oficiálna stránka turnaja):

Andrej Markov, obranca Ruska: "Nebolo to ľahké, vedeli sme, proti komu dnes stojíme. Fíni majú dobrý tím a museli sme sa na nich poriadne pripraviť. Proti Kanade to bude zábava, oni sú favoriti, aby sme uspeli, musíme hrať naplno celých 60 minút."

Alexander Ovečkin, útočník a kapitán Ruska: "Proti Kanade to bude dobrý zápas, tešíme sa na to. Stretnú sa dva tímy s veľkou históriou. Viem, že to bude veľmi ťažké, navyše, keď hráme tu v Kanade."

Lauri Marjamäki, tréner Fínska: "Som hrdý na svoj tím, no nie je ľahké odohrať takýto zápas. Keď nedáte gól, jednoducho nemôžete vyhrať, tak to proste je."

Teuvo Teräväinen, útočník Fínska: "Proste sme nedokázali dať góly. Myslím si, že sme si vypracovali dosť šancí, ale na tomto turnaji nám to tam nepadalo. Asi sme potrebovali streliť ten škaredý gól, aby sme sa chytili, ale to sa nám nepodarilo."