Main Content

Prestupové klebety a špekulácie (27.5.2011)

piatok, 27. máj 2011 21:42 | Autor: Jakub Repa

Prestupové klebety a špekulácie (27.5.2011)
Prestupové klebety a špekulácie (27.5.2011) | zdroj: Jakub Repa pre Sport7.sk, foto SITA

Letné a zimné obdobie je vo futbale tradične spojené s transferovým šialenstvom. Predovšetkým kluby najslávnejších Európskych líg na čele s anglickou Premier League a španielskou La Ligou radi prekvapujú futbalovú verejnosť astronomickými kúpami. Prinášame vám ďalšie pokračovanie našej pravidelnej rubriky so súhrnom najnovších klebiet a špekulácií súvisiacich s letným prestupovým termínom.

Blackburn si chce ponehať Jonesa

Úvodná dnešná správa prišla z Anglicka a týka sa Blackburnu Rovers. Manažér anglického mužstva Steve Kean chce v kádri udržať Jermaine Jonesa z nemeckej Bundesligy zo  Schalke 04. Americký reprezentant hosťoval v Blackburne od začiatku roka 2011.

Helton zostáva v Porte


Prestupové novinky prichádzajú aj z Portugalska. Najnovšia sa týka brankárskej jednotky FC Porto Heltona. 33-ročný gólman podpísal s úradujúcim šampiónom Európskej Ligy nový kontrakt na 3 roky. Brazílčan prišiel do Porta v roku 2005 z mužstva Uniao Leiria.

Kalou sa čoskoro rozhodne

S ďalšou správou prišli denníky z Ostrovov a týka sa hráča Chelsea Salomona Kaloua. Ten sa vyjadril, že ešte pred vyriešením svojej budúcnosti v drese Chelsea chce vedieť kto bude novým manažérom Londýnskeho klubu. Reprezentant Pobrežia Slonoviny sa do základnej zostavy v uplynulej sezóne dostával len sporadicky, no v 16 zápasoch dosiahol úctihodných 10 gólov.

O Kalua sa už v minulosti zaujímal Arsene Wenger a tak ho anglické noviny spájajú práve s prestupom na Emirates Stadium.

Anita ostáva v Ajaxe

Posledná dnešná správa prišla z krajiny „tulipánov“ a to z tábora úradujúceho majstra Ajaxu Amsterdam. Mladý holandský reprezentant Vurnon Anita spečatil svoju budúcnosť s Ajaxom minimálne do roku 2014. O Anitu sa údajne zaujímal francúzsky Olympique de Marseille.