Main Content

Hlasy hráčov a trénerov po skvelom zápase Severná Amerika - Rusko

utorok, 20. september 2016 07:05 | Autor: TASR

Hlasy hráčov a trénerov po skvelom zápase Severná Amerika - Rusko
Hlasy hráčov a trénerov po skvelom zápase Severná Amerika - Rusko | zdroj: © TASR

Toronto 20. septembra (TASR) - Ruskí hokejisti vyhrali vo svojom druhom zápase Svetového pohára v Toronte nad výberom Severnej Ameriky tesne 4:3 a udržali sa tak v hre o postup do semifinále. V B-skupine im patrí s dvomi bodmi priebežné druhé miesto.

hlasy po zápase (oficiálna stránka turnaja):

Todd McLellan, tréner Tímu Severná Amerika: "Musíme odhaliť symptómy toho, prečo sme v druhej tretine prepadli. Prvýkrát sme ako tím vyzerali neisto."

Connor McDavid, kapitán a útočník Tímu Severná Amerika: "Tých desať minút nás stálo celý zápas a to sme nechceli. Myslím si, že sme odohrali celkom dobrý zápas, v časti prvej a v celej tretej tretine sme dominovali. Hneď ako sme to však otvorili a dovolili im využiť ich rýchlosť, vtedy prebrali opraty zápasu."

Matt Murray, brankár Tímu Severná Amerika: "Proste sme im tam nechali príliš veľa voľného priestoru, dali sme si trochu pohov a oni na nás vyleteli. Proti tímu s takými menami si to jednoducho nemôžete dovoliť."

Sergej Bobrovskij, brankár Ruska a najlepší hráč zápasu: "Boli sme zúfalí, takže som sa sústredil na každý moment, každú jednu strelu. V závere naši hráči stáli plece pri pleci a blokovali každú strelu, útočníci, obrancovia."

Alexander Ovečkin, kapitán a útočník Ruska: "Vedeli sme, že tento zápas nemôžeme prehrať, ak by sa to stalo, vypadli by sme. Druhá tretina nám vyšla a hrali sme dobre v oslabeniach. Každý sa obetoval a dosiahli sme výsledok."