Main Content

Svetový pohár naživo aj so slovenskými hviezdami na TV Tipsport!

utorok, 6. september 2016 10:39 | Autor: Martin Gregor

Svetový pohár naživo aj so slovenskými hviezdami na TV Tipsport!
Svetový pohár naživo aj so slovenskými hviezdami na TV Tipsport! | zdroj: © TASR

Hokejové podujatie roka sa bude konať od 17. septembra do 1. októbra v kanadskom Toronte. V akcii budú aj slovenské esá. Chára, Hossa, Gáborik, Halák, Tatar, či Hokejista roka 2016 Andrej Sekera.

Všetky prípravné stretnutia, ako aj celý turnaj si užívajte v priamych prenosoch na TV Tipsport!

Účastníci top hokejovej akcie roka sú Kanada, USA, Rusko, Švédsko, Fínsko, Česko, Výber severoamerických hráčov do 23 rokov a Výber Európy. Už kemp tímov k tomuto prestížnemu turnaju bude plný zápasov, ktoré sľubujú perfektnú šou. Jedným z nich bude aj bonbónik medzi tradičnými rivalmi z USA a Kanady! Ako to dopadne?

Najväčšia tipérska komunita verí Kanade. Na strane jej výhry je až 81% členov!

Borec zahrady očakáva vo vyhecovanom dueli perfektný hokej a k stretnutiu napísal: „Diváci uvidia veľa zásahov, pretože toto je ten správny zápas na skúšanie rôznych herných variantov!“ Jeho tip je, že padne 6 gólov a viac pri kurze 1,70! Skúsite to s ním?

Nezabúdajte, že hokejovú genialitu hviezd NHL ako Crosby, Kane, Ovečkin a ďalších, na Svetovom pohári, môžete sledovať vo všetkých zápasoch naživo na TV Tipsport!

Navštívte Tiket arénu, ktorá ukrýva skutočné poklady od skúsených stratégov! Ešte nie ste súčasťou Tipsportu? Neváhajte, zaregistrujte saa získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!