Main Content

Jamie Vardy prezradil, prečo odmietol prestup do Arsenalu

nedeľa, 31. júl 2016 15:20 | Autor: Timotej Gašper

Jamie Vardy prezradil, prečo odmietol prestup do Arsenalu
Jamie Vardy prezradil, prečo odmietol prestup do Arsenalu | zdroj: © TASR

Ešte pred niekoľkými týždňami to bola takmer hotová vec. Prestup anglického útočníka na Emirates Stadium sa nakoniec nekonal a Vardy až teraz prezradil, čo mu v tom bránilo.

Arsenal Londýn bojuje s myšlienkou o kvalitnom útočníkovi už dlho. Aj keď Olivier Giroud je spoľahlivý a vie premieňať šance, fanúšikovia aj vedenie chce na jeho post kvalitnú konkurenciu. Začiatkom tohto leta médiá informovali o správe, podľa ktorej  Arsenal podal oficiálnu ponuku na Vardyho prestup. Špekulácie dokonca vyvrcholili až do bodu, kedy bolo všetko na spadnutie a senzačnému transferu chýbal len podpis vtedy účastníka ME 2016 vo Francúzsku.

Každý s napätím čakal, kedy konečne naberú veci oficiálny status, no k tomu nedošlo. Priaznivci Leicestru si vydýchli zatiaľ čo londýnskym ostali opäť len oči pre plač.

Len pred chvíľou vydal britský Sun na webe oficiálne vyhlásenie samotného Vardyho, ktorý sa vyjadruje nielen k prestupu do Arsenalu, ale aj k situácií ohľadom jeho spoluhráča, Riyada Mahreza.

Stále som vravel, že moje prepojenie s Leicestrom je neuveriteľné. Osobne cítim, že mám na našom štadióne ešte veľa, veľa nedokončenej práce. Nebolo to žiadne veľké ani náročné rozhodnutie, pretože som vedel, kde chcem hrať futbal. V čase najväčších špekulácií som bol s národným tímom vo Francúzsku a teda som to nesledoval. A nie, nikdy som nehovoril ani nevyjednával s Arsenalom Londýn,“ uviedol veci na správnu mieru 29-ročný reprezentant Albionu.

Prirodzene, všetci chceme, aby Riyad ostal s nami. Naša spolupráca je skvelá a ja by som bol určite tiež rád, kedy neodchádzal. Na druhej strane je to čisto jeho rozhodnutie a je len na ňom, ako sa rozhodne.“ Komentoval Vardy špekulácie ohľadom vzácneho prestupového artiklu „The Foxes“, Riyada Mahreza.