Main Content

Prestupové klebety a špekulácie (22.5.2011)

nedeľa, 22. máj 2011 17:00 | Autor: Jakub Repa

Prestupové klebety a špekulácie (22.5.2011)
Prestupové klebety a špekulácie (22.5.2011) | zdroj: Jakub Repa pre Sport7.sk, foto SITA

Letné a zimné obdobie je vo futbale tradične spojené s transferovým šialenstvom. Predovšetkým kluby najslávnejších Európskych líg na čele s anglickou Premier League a španielskou La Ligou radi prekvapujú futbalovú verejnosť astronomickými kúpami. Prinášame vám ďalšie pokračovanie našej pravidelnej rubriky so súhrnom najnovších klebiet a špekulácií súvisiacich s letným prestupovým termínom.

Vela a Seria A

Podľa najnovších správ by mal svoje pôsobisko zmeniť aj Carlos Vela. Dravý útočník Arsenalu Londýn, ktorý je momentálne na hosťovaní vo WBA by sa mal „sťahovať“ do tímu zo Serie A Chievo Verona. Okrem Chieva sa však o mladého Mexičana zaujíma aj španielska Malaga.

Bastos hráčom starej dámy?

Média z Apeninského polostrova priniesli zaujímavú informáciu, podľa ktorej by sa mal brazilský reprezentant Michel Bastos stať do 10 dní novou posilou Juventusu Turín. Prestupový poplatok za 27-ročného Brazilčanaby sa mal pohybovať na úrovni 15-20 milionov eur.

Wengerove nové „dieťa“

Ďalšie špekulácie sa týkajú “Gunners” zo severu Londýna. Média spoza Oceánu priniesli informáciou, podľa ktorej by mal francúzsky tréner Arsenalu Arsene Wenger priviesť do klubu talentovaného ofenzívneho 23-ročného záložníka Rickyho Alvareza. Argentínčan by mal ku kanonierom prísť úplne zadarmo, keďže mu v jeho terajšom klube Vélez Sársfield končí v lete zmluva.

De Gea na Old Trafforde

Anglický renomovaný server Goal.com priniesol na svetlo sveta správu, podľa ktorej by mal nový anglický majster Manchester United do dvoch týždňov podpísať zmluvu s mladým brankárom Atletica Madrid Davidom de Geom. Španiel by sa mal stáť plnohodnotnou náhradou za už legendárneho Edwina Van der Sara, ktorý končí po sezóne profesionálnu kariéru. Výška odstupného by sa podľa médii mala pohybovať na úrovni okolo 17,5 milióna libier.