Main Content

Hanlon ostáva trénerom repre: Aký je váš názor?

streda, 11. máj 2011 18:01 | Autor: Martin Gregor

Hanlon ostáva trénerom repre: Aký je váš názor?
Hanlon ostáva trénerom repre: Aký je váš názor?

Podľa najnovších informácií povedie kanadský tréner Glen Hanlon slovenskú reprezentáciu aj v nasledujúcich troch sezónach. Túto skutočnosť potvrdil sám Hanlon v dnešnom rozhovore pre denník Sport, pričom sa odvolával na potvrdenie od prezidenta SZĽH Juraja Širokého.

Hoci je stále možné, že ho zväz po dôkladnej analýze účinkovania na MS počas leta odvolá Hanlon je aj po fiasku na domácich MS odhodlaný vybudovať novú reprezentáciu založenú na mladých hráčoch. Hneď po vymenovaní za trénera národnej reprezentácie v roku 2010 zdôrazňoval, že jeho hlavnou prioritou a úlohou je pripraviť slovenské mužstvo na zimnú olympiádu v Soči 2014.

My by sme radi zistili aký postoj k Hanlonovi zaujal bežný slovenský fanúšik. Prosíme vás, aby ste vyjadrili v diskusií pod článkom váš názor, na to, či má Hanlon ostať na trénerskej lavičke, alebo by ho mal vymeniť iný tréner (skúste navrhnúť kto).


Najoriginálnejšie a najrozumnejšie názory podložené pádnymi argumentmi vyberieme a zverejníme v článku, ktorý bude súhrnom všetkých vašich názorov.


Tešíme sa na búrlivú diskusiu :)