Main Content

Ďalší škandál v rodine Vidala: Otec skončil v base!

streda, 30. marec 2016 09:52 | Autor: Timotej Gašper

Ďalší škandál v rodine Vidala: Otec skončil v base!
Ďalší škandál v rodine Vidala: Otec skončil v base! | zdroj: © TASR

S rodinou Vidalových je niečo zle. Po problémoch hviezdy Bayernu sa na policajnej stanici v Čile ocitol aj Arturov otec, Erasmo Vidal.

Nieje to tak dávno, čo chladnokrvný záložník zaplnil titulné strany svojou nezodpovednou jazdou pod vplyvom alkoholu. Počas minuloročného turnaja Copa América bol Vidal autorom autonehody, počas ktorej bola v aute spolu sním aj jeho manželka.

Pred pár týždňami zasa Vidalovi namerali na tréningu Bayernu Mníchov alkohol.

Teraz je meno Vidal opäť v kurze, no žiaľbohu nie kvôli športovým výkonom. Takmer rok po incidente syna sa do problémov dostal aj jeho otec.

Včera bol Erasmo Vidal zadržaný na ulici jedného z čílskych miest pod vplyvom drog a alkoholu. Po sérií menších výtržností skončil otec jedného z najlepších futbalistov sveta v policajnej väzbe priebežného zadržania, no tam sa zistilo niečo, z čoho sa pán Vidal len tak ľahko nevyseká.

Na osobu Erasma Vidala bol už dávnejšie vydaný zatykač za distribúciu a konzumovanie rôznych drog. Rodina sa ho samozrejme zastala, no na Artura sa očakáva postupný mediálny nával a séria vysvetľovaní.

Juhoamerická búrlivá povaha opäť ukázala svoje horšie svetlo a je otázne, ako sa prípad s Erasmom Vidalom nakoniec vyrieši. Podľa renomovaného čílskeho portálu La Cuarta to nebolo prvé zadržanie alebo podozrenie v rodine Vidalových, no očakáva sa zaplatenie kaucie a následne prepustenie, píšu juhoamerické médiá.