Main Content

Klopp chce predať Škrtela, tvrdí britský plátok

utorok, 22. marec 2016 12:00 | Autor: Martin Gregor

Klopp chce predať Škrtela, tvrdí britský plátok
Klopp chce predať Škrtela, tvrdí britský plátok | zdroj: © TASR

Martin Škrtel by mohol byť počas leta predaný, uvádza britský bulvárny plátok DailyStar na svojej internetovej stránke v článku s titulkom "Klopp plánuje predať svojho kľúčového obrancu, aby mohol financovať letné nákupy".

Nemecký tréner Liverpoolu Jurgen Klopp plánuje priviesť do svojho mužstva počas letného prestupového termínu viacero nových tvári. Môže to znamenať koniec pôsobenia Martina Škrtela v štruktúrach The Reds, píše DailyStar.

Už teraz je jasné, že klub z Anfield Road posilnia počas leta Joel Matip a Marco Grujic. Práve Matipov príchod môže byť kapitánovi našej reprezentácie „osudný“, keďže Klopp s ním počíta ako s členom základnej zostavy na pozícii stopéra.

O druhé miesto na poste stredného obrancu, v prípade, že nepríde ďalšia posila, čo vôbec nie je vylúčené, sa budú uchádzať Martin Škrtel, Dejan Lovren, Steven Caulker, Tiago Llori, Joe Gomez, Mamadou Sakho a Kolo Touré. Podľa DailyStar je preto Škrtel horúcim kandidátom na odchod z tímu, čomu nahrávajú jeho nevyrovnané výkony v tejto sezóne.

Škrtel prišiel do Liverpoolu v januári 2008 za 6 miliónov libier. Minulý rok podpísal s klubom nový trojročný kontrakt.