Main Content

Škrtelove dni v Liverpoole sú spočítané, píše ThisIsAnfield.com

pondelok, 21. marec 2016 00:01 | Autor: Jakub Mihálik

Škrtelove dni v Liverpoole sú spočítané, píše ThisIsAnfield.com
Škrtelove dni v Liverpoole sú spočítané, píše ThisIsAnfield.com | zdroj: © TASR

Liverpool v nedeľňajšom zápase zahodil dvojgólové vedenie a jedným z hlavných vinníkov je slovenský reprezentačný stopér, píšu v Anglicku.

Zverenci Jurgena Kloppa v nedeľu vyhrávali na pôde Southamptonu už v 22. minúte v pomere 0:2, nakoniec však nezískali ani jeden bod, po tom, čo prehrali výsledkom 3:2. Podľa portálu thisisanfield.com nesie výrazný podiel na prehre The Reds slovenský stopér liverpoolskeho tímu, Martin Škrtel. 

Po zranení sa vracajúci futbalista naskočil do rozbehnutého zápasu v 46. minúte, keď striedal zraneného Dejana Lovrena. Už o tri minúty neskôr po jeho zákroku pískal rozhodca penaltu, no Škrtelovmu trápeniu nebol koniec. 

Spomínaný portál, mapujúci liverpoolsky klub pripomenul marec 2013, keď Škrtel „podal absolútne ponižujúci výkon“ proti Southamptonu pri prehre 3:1. Slovenského kapitána vtedy vystriedal Jamie Carragher, lúčiaci sa po sezóne s aktívnou kariérou a Brendan Rodgers Škrtela nasadil už len raz vo zvyšku sezóny. 

„Vyzeralo to ako zápas, po ktorom by mal Škrtel opustiť klub. Ale Rodgers v ďalšom ročníku opäť nasadil Škrtela do zostavy a ten hral dobre v sezóne, v ktorej Liverpool bojoval o titul,“ pripomína thisianfield.com.

„No napriek tej jednej vydarenej sezóne, Škrtel je stálicou v neustále problematickej liverpoolskej obrane uplynulých rokov,“ píše sa ďalej v článku.

„Tridsaťjedenročný hráč nevyhral ani jeden súboj, nezblokoval ani jednu strelu, neprerušil ani jednu prhrávku, vytváral paniku v celej obrane a bol žalostný pri víťaznom góle Maného.“

Okrem nedávneho zápasu, ktorý Martin odohral za rezervu The Reds (v zápase videl červenú kartu), to bol jeho prvý zápas v tomto kalendárnom roku a aj pre samotného autora článku bolo prekvapením, že dostal prednosť pred dobre hrajúcim Kolom Tourém. 

„S prichádzajúcim Joelom Matipom, Škrtelove dni v klube sú spočítané,“ znie predpoveď.