Main Content

Šláger Bundesligy je tu! Sledujte duel Dortmund-Bayern naživo na TV Tipsport!

pondelok, 29. február 2016 12:46 | Autor: Martin Gregor

Šláger Bundesligy je tu! Sledujte duel Dortmund-Bayern naživo na TV Tipsport!
Šláger Bundesligy je tu! Sledujte duel Dortmund-Bayern naživo na TV Tipsport! | zdroj: © TASR

Najočakávanejší zápas futbalovej jari nielen v Nemecku je tu! Tradične vypredaný štadión v Dortmunde, mimochodom s najvyššou návštevnosťou v Európe, vytvorí pekelnú atmosféru vo fantastickom šlágri, ktorý nabral po minulom kole úplne iný rozmer.

Sledujte toto neopakovateľné divadlo v priamom prenose TU!

17 je číslo, ktoré reprezentuje sériu víťazných domácich stretnutí Bayernu. 662 je počet dní, ktorý uplynul od poslednej návštevy bývalého šéfa Bavorov Uliho Hoenessa. Práve ten zavítal na posledný zápas Bavorov po odpykaní 3,5-ročného trestu za daňové podvody. „Uli, ty si najlepší“ vítal ho nápis na tribúnach. Späť do reality vrátila priaznivcov Bayernu domáca prehra s Mainzom 1:2 a rozhodujúci gól v 86. minúte.

Dortmund, to je futbal a futbal, to je Dortmund. Úslovie, ktoré platí v žlto-čiernom meste už desiatky rokov. Keď zoberieme do úvahy fakty, dospejeme k nasledovnému výsledku. Priemerná návšteva na akýkoľvek zápas Borussie činí 80 000 divákov (takú návštevnosť nemá Real, Barcelona ani Manchester United). V sobotu privíta Borussia takmer neporaziteľný Bayern Mníchov a ak uspeje, behom 2 hracích dní premení 8-bodové manko na stratu len 2 bodov. Čo krajšie by si jej oddaní fanúšikovia mohli želať?

Stratég Marec11 si zakopnutie Bayernu nepripúšťa a stanovil, že hostia vyhrajú pri peknom kurze 2,25. Rovnako to vníma aj najväčšie tipérska komunita v Tipsporte, pričom približne 90% jej členov tipuje víťazstvo Bavorov!

Nezabudnite na priamy prenos naživo na TV Tipsport a LIVE stávky v rámci atraktívnej Bundesligy v Tipsporte!

Využite možnosť navštíviť Tiket arénu a zistiť ako uvažujú skúsení tipéri. Je to príležitosť obohatiť svoje stávkovanie a zároveň máte jedinečnú možnosť inšpirovať sa tipmi a analýzami k množstvu zaujímavých zápasov.