Main Content

ODPORÚČAME: Pridajte sa k HokejFóru!

nedeľa, 1. máj 2011 11:16 | Autor: Sport7 sk

S prichádzajúcimi MS v hokeji sa zvyšuje aj Váš dopyt po hokejových stránkach a preto by sme Vám radi ponúkli niečo výnimočné. Webstránka Hokejfórum.com je jedinečné diskusné hokejové fórum zamerané na azda najkrajší a zároveň najtvrdší šport na svete – hokej.

HokejFórum je nenápadný hokejový projekt existujúci už od roku 2006 a za tie roky sa dokázal vypracovať na sympatickú úroveň, čoho dôkazom je stále stúpajúca návštevnosť a používateľská základňa.  HFko, ako ho jeho starí harcovníci zvyknú nazývať, nepodáva informácie zo sveta hokeja, ako to robia iné hokejové weby, ale dáva priestor na vyjadrenie názoru svojim návštevníkom.

Je to tradičné diskusné fórum, na ktorom si nájde svoje miesto každý slovenský, či český fanúšik hokeja.  Na fóre je priestor pre diskusiu ohľadom všetkých najhlavnejších svetových hokejových líg, preto je členská báza rôznorodá. V dnešnom svete plného národných urážok spojených so športom je www.HokejForum.com tou správnou voľbou. Dôkazom sú azda vynikajúce bezkonfliktné vzťahy, ktoré na tomto portáli panujú.

Nosnou časťou webu je sekcia venujúca sa NHL, no v najbližších dňoch to budú samozrejme MS 2011 v hokeji.  V špeciálnej sekcii ohľadom šampionátu vždy nájdete aktuálne postrehy zarytých fanúšikov z oboch susedských krajín. Svoje pocity, postrehy a názory tu môžete vyjadriť aj Vy! Po zaregistrovaní sa na fórum sa budete môcť dokonca zúčastniť aj chatu, na ktorom sa diskutuje nonstop. Počas denných zápasov MS, ale aj nočných NHL, je tam vždy, v dobrom slova zmysle, doslova „tlačenica“ s bohatou fanúšikovskou diskusiou.

HokejFórum je tou najlepšou voľbou pre skutočných fanúšikov. Budeme radi, ak sa pridáte do našej „rodinky“.
Chyť si svoje fórum, chyť si HokejFórum! :)