Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (2.1.)

sobota, 2. január 2016 10:58 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (2.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (2.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Vystúpenie na pôde West Hamu dnes vynechajú hneď dvaja hráči. Daniel Sturridge pri pokračujúcej rekonvalescencii ešte nie je fit a zranenie päty vyradilo aj Jordana Hendersona. (Independent)

LIVERPOOL: Podľa britskej tlače mládežnícky reprezentant Srbska, Marko Grujić, spečatí v januári svoj prestup na Anfield Road. Objavili sa aj správy, podľa ktorých už dostal pracovné povolenie v Británii. (Daily Star)

MANCHESTER CITY: Intenzívne rokovania vedú Citizens so Schalke 04 o 19-ročnom záložníkovi Leroyovi Saném. Manchesterský klub by rád zjednal cenu nižšiu ako 32 miliónov libier, no z Gelsenkirchenu odkazujú, že na tohto hráča nemá dosť peňazí. (ESPN)

MANCHESTER UNITED: Červení diabli sa priblížili k zisku brazílskeho stredopoliara Felipeho Andersona z Lazia Rím. Jeho súčasná zmluva platí do roku 2020, ale 35 miliónov libier možno Talianov obmäkčí. (Metro)

MANCHESTER UNITED: Will Keane nestrávi na hosťovaní v Prestone celú sezónu. 22-ročný útočník sa oproti plánom vráti do materského klubu skôr. Dočasne ho však opustí gólman Sam Johnstone, ktorý bude práve v Prestone pôsobiť štyri týždne. (BBC)

CHELSEA: Real Madrid sa vraj vzdal nádeje na Davida De Geu a vyhliadol si iného brankára – Thibauta Courtoisa. 23-ročný Belgičan rovnako v minulosti chytal za Atlético Madrid a návratu do Španielska by sa nebránil. (Goal)

TOTTENHAM: Stopér Kevin Wimmer síce opustí Londýn až v lete, no dovtedy by mohol hosťovať v Marseille. Francúzsky tím už poslal ponuku a čaká na odpoveď. (Mirror)

ASTON VILLA: 30-ročný obranca Daniel Congré síce v Montpellieri nastupuje pravidelne, no i tak má byť na odchode. Veľa sa v tomto spojení píše o The Villans. (Lequipe)

NORWICH CITY: Tri týždne absencie Andreho Wisdoma sa skončili. Obranca, narodený v Leedsi, nastúpi na súboj so Southamptonom. (sportsmole.com)