Main Content

Juventusu môže vo finále chýbať Chiellini, má problémy s lýtkom

štvrtok, 4. jún 2015 12:05 | Autor: TASR

Juventusu môže vo finále chýbať Chiellini, má problémy s lýtkom
Juventusu môže vo finále chýbať Chiellini, má problémy s lýtkom | zdroj: © TASR

Berlín 4. júna (TASR) - Futbalistom Juventusu Turín môže v sobotňajšom finále Ligy majstrov proti FC Barcelona chýbať defenzívny pilier Giorgio Chiellini. Ten si na stredajšom tréningu privodil nepríjemné zranenie v oblasti lýtka a mal by podstúpiť lekárske testy.

Ak by dlhoročný taliansky reprezentant chýbal "starej dáme" v berlínskom finále, defenzíva Juventusu by bola v súboji so smrtiacim ofenzívnym triom "Barcy" v zložení Lionel Messi, Neymar a Luis Suarez výrazne oslabená. "Giorgio Chiellini podstúpi vyšetrenie po privodení si zranenia v oblasti lýtka na stredajšom tréningu," napísala na Twitter Európska futbalová únia (UEFA).

V prípade, že by Chiellini do zápasu naskočil, prvýkrát by sa na súťažnom poli stretol so Suarezom, ktorý ho počas duelu Talianska s Urugajom na vlaňajších MS v Brazílii pohrýzol. Skúsený reprezentant krajiny Apeninského polostrova sa už dávnejšie vyjadril, že to, čo sa stalo, je minulosť a so Suarezom nemá problém.

Obaja účastníci berlínskeho finále môžu zavŕšiť tohtosezónne treble. Aj Juventus, aj Barcelona sa stali šampiónmi svojich líg a triumfovali aj v domácich pohároch.