Main Content

Dokáž, že si Slovák! Súťaž s BetClicom o atraktívne ceny!

štvrtok, 14. apríl 2011 13:31 | Autor: Sport7 sk

Náš internetový športový portál Sport7.sk prináša pri príležitosti hokejových majstrovstiev sveta na Slovensku v spolupráci so stávkovou kanceláriou BetClic atraktívnu súťaž o skvelé vecné ceny!

ice_hockey_wc

Stávková kancelária BetClic pripravila skvelú súťaž pre všetkých fanúšikov slovenského hokejového mužstva na bližiace sa MS v hokeji na Slovensku!

Stavte si 20€ bez rizika prehry na víťazstvo slovenských hokejistov na tohtoročných majstrovstvách a môžete vyhrať 3x iPad a ďalšie skvelé ceny! Stačí ak ukážete, že hokejistom Slovenska veríte a jedna z cien môže byť práve Vaša. Nič tak neriskujete – môžete len získať a vyhrať!

Stačí iba urobiť pár rýchlych krokov:

pointerZaregistrujte se na BetClic.com
 
pointerStavte si 20€ bez rizika prehry na to, že Slovenská Republika vyhrá titul Majstrov sveta pre rok 2011, alebo na výhru slovenského tímu na ktorýkoľvek zápas v rámci MS.
 
pointerStavte si ešte dnes a bude automaticky zaradení do zlosovania o 3 iPady, repliky retro dresov Československa a voľné stávky na BetClic.com. Nič tak neriskujete!
 
pointerV prípade, že Slovensko titul nezíska, alebo prehrá Vami stavený zápas, BetClic Vám vrátí Váš vklad naspäť a ten si potom môžete ihneď vybrať, ale stale hráte o ceny!
NA NIČ NEČAKAJTE, POĎTE ZADARMO PODPORIŤ NÁŠ TÍM A VYHRAJTE!
button

Pravidlá a podmienky:

  • Do zlosovania budú zaradení stávkujúci, ktorý tuto stávku uzatvoria do 15.5.2011 (23:59).
  • Ponuka platí iba pre osoby staršie ako 18 rokov.
  • V prípade, že Slovenská Republika titul nezíska, alebo prehrá Vami stavený zápas, BetClic Vám vrátí Váš vklad naspäť a ten si potom môžete ihneď vybrať. Žiadne ďalšie pravidlá, alebo skryté podmienky. Stačí ak ukážete, že hokejistom Slovenska veríte a my Vás za to nenecháme prehrať!
  • Táto ponuka platí iba pre nových zákazníkov a pre tých, ktorí sa už na Betclic.com zaregistrovali, ale ešte nestavili na žiadny zápas. Pre kompletné pravidlá a podmienky Bezrizikovej stávky si prečíjtajte naše Všeobecné pravidlá na www.betclic.com.
  • Stávková kancelária BetClic si vyhradzuje právo meniť, upraviť, alebo zrušiť podmienky súťaže bez udania dôvodov.
  • Zlosovanie o ceny  sa uskutočni 17.5.2011. Všetci výhercovia budú upovedomení emailem (ktorý zadali pri registrácií na BetClic.com). Ceny budú doručené do 10.6.2011.

ZAREGISTRUJTE SA NA BETCLICU A VYHRAJTE SKVELÉ CENY! 

KLIKNITE SEM PRE REGISTRÁCIU!