Main Content

Prestupové novinky (23.9.): Luis Suarez, Milan Škriniar, Dest, Milik či De Boer

streda, 23. september 2020 08:34 | Autor: Martin Gregor

Luis Suarez
Luis Suarez | zdroj: TASR

Leto prináša množstvo zaujímavých prestupových špekulácii a hoci kluby negatívne ovplyvnili ekonomické dopady pandémie koronavírusu, očakáva sa, že niekoľko zaujímavých prestupov sa určite ešte udeje. 

Suarez do Atletica je hotová vec!

Rešpektovaný novinár Fabrizio Romano uviedol na Twitteri, že prestup Luisa Suareza do Atletica Madrid je už takmer hotová vec. ,,Atletico Madrid a Barcelona majú dohodu o Luisovi Suarezovi. Dnešné (utorňajšie pozn.red.) večerné stretnutie dopadlo 100% dobre. Neexistuje žiadny problém, ktorý by bránil tomu, aby sa stal hráčom Atletica. Čoskoro to potvrdia. Je to len otázka času,” uviedol Romano.

Luis Suarez
Luis Suarez | zdroj: TASR

Škriniar je stále spájaný s Tottenhamom

Taliansky novinár Fabrizio Romano včera neskoro v noci tweetol“ novinky zo zákulisia Tottenhamu Hotspur týkajúce sa aj slovenského reprezentanta Milana Škriniara. Viac sa dočítate v tomto článku.

Milan Škriniar
Milan Škriniar | zdroj: TASR

Novým trénerom Oranjes De Boer?

Po tom ako Ronald Koeman opustil lavičku holandskej reprezentácie, aby prijal životnú príležitosť viesť FC Barcelona, sa stal horúcim kandidátom na túto uvoľnenú pozíciu bývalý skvelý reprezentant Oranjes Frank de Boer. Bývalý kormidelník Crystal Palace by mal podľa De Telegraaf podpísať s futbalovou federáciou Holandska zmluvu s platnosťou do polovice roka 2022.

Frank De Boer
Frank De Boer | zdroj: TASR

Rýchle správy

Barcelona je pripravená podľa Esport3 zaslať ponuku v sume 20 miliónov eur do Ajaxu Amsterdam za pravého krajného obrancu len 19-ročného Sergina Desta. Súčasťou dohody majú byť aj bonusy  v podobe 5 miliónov eur.

Sergino Dest
Sergino Dest | zdroj: TASR

Arkadiusz Milik, o ktorého služby usiloval doposiaľ hlavne AS Rím, je podľa Gatetta dello Sport aj v hľadáčiku Newcastle United a Fulhamu FC. O služby poľského kanoniera, za ktorého chce SSC Neapol údajne 25 miliónov eur, sa zaujíma dokonca aj Tottenham.

Arkadiusz Milik
Arkadiusz Milik | zdroj: TASR

Douglas Costa z Juventusu, ktorý bol v posledných týždňoch spájaný najmä so záujmom Manchestru United, sa podľa čerstvých správ Tuttosport ocitol aj v centre pozornosti Wolverhamtonu Wanderers.

Douglas Costa
Douglas Costa | zdroj: TASR

Tréner Manchestru United Ole Gunnar Solskajer vysvetlil, že stopér Chris Smalling je naďalej súčasťou tímu z Old Traffordu z prostého dôvodu, že záujemcovia o jeho služby zatiaľ zaňho neponúkli sumu, ktorú požaduje vedenie. O Smallinga usilujú najmä AS Rím, kde hosťoval, no spomínal sa aj Inter Miláno.

Chris Smalling
Chris Smalling | zdroj: TASR

Alvaro Moratra sa vrátil do Juventusu Turín formou ročného hosťovania. V time sa opäť stretne s Andreom Pirlom, s ktorým v čase prvého pôsobenia v time Starej dámy hrával spoločne v základnej zostave. Podrobnosti sa dočítate v tomto článku.

Alvaro Morata
Alvaro Morata | zdroj: Instagram