Main Content

Škriniar je stále spájaný s Tottenhamom. Problémom je cena

streda, 23. september 2020 08:34 | Autor: Martin Gregor

Milan Škriniar, Jose Mourinho
Milan Škriniar, Jose Mourinho | zdroj: TASR

Taliansky novinár Fabrizio Romano včera neskoro v noci “tweetol“ novinky zo zákulisia Tottenhamu Hotspur týkajúce sa aj slovenského reprezentanta Milana Škriniara.

Dobre informovaný novinár, ktorý len málokedy publikuje správu, ktorá by sa neskôr nepotvrdila inými hodnovernými zdrojmi, informoval v noci o dvoch cieľoch Tottenhamu v závere prestupové obdobia.

Prvým je poľský útočník Arkadiusz Milik, ktorého prestup z Neapola do AS Rím pravdepodobne stroskotá. Spurs by preto radi využili príležitosť na jeho podpis. Ako informovali Gazetta Dello Sport, klub spod Vezuvu si zaňho pýta 25 miliónov eur.

Arkadiusz Milik
Arkadiusz Milik | zdroj: TASR

Druhým futbalistom je práve slovenský stopér Milan Škriniar, ktorý je spájaný s mužstvom Joseho Mourinha už dlhšiu dobu. Podľa Romana je však problémom cena, ktorú zaňho pýta Inter. Napriek tomu, že Škriniar stratil v závere uplynulej sezóny miesto v základnej zostave Antonia Conteho “Nerazzurri“ si zaňho pýtajú až 60 miliónov eur. To je čiastka, ktorú podľa Romana nie sú ochotní v Tottenhame ochotní akceptovať, hoci by žilinského odchovanca veľmi radi privítali vo svojom tíme a Škriniarová hra sa pozdáva aj Mourinhovi.  

Milan Škriniar
Milan Škriniar | zdroj: TASR