Main Content

So, 13:25 04.05 2024, Hokej | Róbert Kalnický

Kedy príde do reprezentácie Miloš Kelemen?

Slovenská hokejová reprezentácia čaká na posledné posily zo zámoria. Do tímu sa majú pripojiť ešte Juraj Slafkovský, Patrik Koch, Martin Fehérváry a Miloš Kelemen. Práve posledný menovaný nebude s určitosťou k dispozícii trénerskému štábu na posledný prípravný zápas proti USA. Informoval o tom novinár Patrik Mitas.

ĎALŠIE Z KATEGÓRIE

So, 19:13 25.05 2024, HokejNHL | Róbert Kalnický

Slovenský hokejový útočník Adam Sýkora bol povolaný do prvého tímu New Yorku Rangers pre prípad, že by sa niekto zranil. Po konci Hartfordu si Jazdci vytiahli až dvanásť hokejistov a jedného brankára. Šanca, že by Sýkora vo finále konferencie nastúpil je však malá, ba až priam nepravdepodobná.

Pi, 09:53 24.05 2024, Hokej | Róbert Kalnický

Nielen Marek Hrivík, ale aj Libor Hudáček trpel vo veľkých bolestiach na tohtoročnom svetovom šampionáte. Novinár Tomáš Prokop na sociálnej sieti X informoval o jeho zdravotnom stave.

 

 

Št, 20:01 23.05 2024, Hokej | Róbert Kalnický

Po konci na svetovom šampionáte sa opäť začína hovoriť o budúcnosti Craiga Ramsayho na striedačke Slovenska. Podľa reportov, ktoré prinaša na sociálnej sieti X novinár Tomáš Prokop, bude kanadský lodivod viesť Slovensko aj na olympijskej kvalifikácii v auguste. O ďalšom pokračovaní sa rozhodne neskôr.