Main Content

Pi, 11:26 16.09 2022, HokejNHL | Róbert Kalnický

FOTO: Pavol Regenda v drese Anaheimu. Oranžová mu jednoducho sedí

Pavol Regenda už je taktiež v zámorí. Na kempe Anaheimu Ducks sa ukazuje vo výbornom svetle. Zámorské médiá ospevujú jeho súhru s kapitánom kanadskej dvadsiatky Mason McTavishom. Takto vyzerá náš reprezentačný útočník v nových farbách.

 

 

ĎALŠIE Z KATEGÓRIE

Št, 19:50 18.04 2024, Hokej | Jakub Vaverka

TASR: Slovenskí hokejisti nastúpili na štvrtkový prípravný zápas v Kaufbeurene proti Nemecku v bránke s Dávidom Hrenákom. V prvej obrane hrali Michal Ivan a Mário Grman a v útoku Oliver Okuliar, Lukáš Cingel a Róbert Lantoši. Tímy nastúpili v týchto zostavách.

Nemecko: Ancicka - Zimmerman, Müller, Hüttl, Wagner, Ugbekile, Fohrler, Weber, Karrer - Ehl, Michaelis, Kahun - Fischbuch, Stachowiak, Schütz - Plachta, Samanski, Tuomie - Schinko, Pfaffengut, Soramies - Krauss

SLOVENSKO: Hrenák - Ivan, Grman, Golian, Bučko, Bačik, Gachulinec, Petrovický, Brincko - Okuliar, Cingel, Lantoši - Takáč, Kollár, Faško-Rudáš - Kašlík, Tamáši, Kukuča - Hecl, Baláž 

Št, 14:45 18.04 2024, Hokej | Róbert Kalnický

Nepríjemná správa prichádza z českej Tipsport Extraligy. Slovenský obranca Martin Marinčin v tejto sezóne dohral. Vinou je prasknutie dvanásteho stavca, ktoré utrpel vo včerajšom zápase druhého finále proti Pardubiciam.

St, 10:57 17.04 2024, HokejNHL | Róbert Kalnický

Na svetový šampionát v Česku pocestuje ďalší hráč kanadsko-americkej NHL. Dres Kanady by mal na majstrovstvách sveta obliecť zadák Kaiden Guhle. Informuje o tom novinár Eric Engels, ktorý sa zameriava na dianie v Montreale Canadiens, kde Guhle pôsobí.