Main Content

St, 08:24 14.09 2022, Futbal | Jakub Vaverka

Milan Škriniar prehovoril o prestupovom lete a novej zmluve

Milan Škriniar bol v lete neraz spájaný s odchodom z Interu, taktiež sa špekulovalo o tom, že na San Sire podpíše novú zmluvu. „Nikdy o svojom kontrakte nehovorím verejne, keď sa niečo dohodne, informujem vás o tom."

ĎALŠIE Z KATEGÓRIE

Ne, 18:16 21.04 2024, Futbal | Jakub Vaverka

Všetko nasvedčuje tomu, že obranca Nacho po sezóne opustí Real Madrid. „Jeho rozhodnutie budeme rešpektovať. Vie, čo si o ňom myslíme. On je ten, kto rozhoduje o svojej budúcnosti. Proti Manchestru City predviedol famózny výkon, je to obranca najvyššej úrovne," povedal tréner Carlo Ancelotti.

Ne, 18:15 21.04 2024, Futbal | Jakub Vaverka

Nemecký obranca Mats Hummels je vraj s Borussiou Dortmund v rokovaniach ohľadom nového kontraktu. V tejto chvíli nebolo nič potvrdené, ale reporty z Nemecka pojednávajú o tom, že by sa dohoda mohla zrodiť.

Ne, 17:29 21.04 2024, Futbal | Jakub Vaverka

Tréner Interu Miláno Simone Inzaghi je naďalej terčom špekulácií. On sa ale pôsobisko meniť nechystá. „Som v Interi veľmi šťastný. Budeme mať čas, aby sme prediskutovali moje predĺženie, ale môj vzťah s klubom je excelentný." Nič konkrétne na stole v tejto chvíli nie je, ale snaha o pokračovanie spolupráce je z oboch strán.