Main Content

Št, 07:54 26.05 2022, Ostatné | Jakub Vaverka

MotoGP tento rok do Fínska nepricestuje

Preteky MotoGP seriálu MS cestných motocyklov sa vo Fínsku ani tento rok neuskutočnia. Do kalendára sa mala Veľká cena Fínska pôvodne vrátiť už v roku 2020, dvakrát ju stopla pandémia koronavírusu. (TASR)

ĎALŠIE Z KATEGÓRIE

Ut, 11:34 27.02 2024, Ostatné | Jakub Vaverka

V sídle Českého tenisového zväzu (ČTS) zasahovali v utorok zložky z Národnej centrály proti organizovanému zločinu (NCOZ). Tamojšia polícia začala trestné stíhanie pre dotačné podvody, preveruje najmä využívanie štátnych dotácií na organizovanie tenisových turnajov. Policajti obvinili štyri fyzické a štyri právnické osoby. "V rámci vyšetrovania vykonávajú policajné orgány domové prehliadky a prehliadky iných priestorov na mnohých miestach v Prahe a aj v ďalších mestách. S ohľadom na prebiehajúce úkony trestného konania nebudú v súčasnej dobe poskytované bližšie informácie," citoval štátneho zástupcu Ondřeja Trčku portál sport.cz. Podľa českého Radiožurnálu mal ČTS vyplatiť desiatky miliónov českých korún zo štátnej dotácie spoločnosti Orel Jednota Praha - Balkán, ktorú vedie Vojtech Flégl. Časť peňazí určená na organizovanie turnajov mala skončiť na účtoch Fléglových firiem, len v roku malo ísť o viac ako 40 miliónov korún, čo bola takmer tretina celkovej dotácie od štátu. (TASR) 

So, 09:42 20.01 2024, Ostatné | Róbert Kalnický

Obrovská športová tragédia! Petra Vlhová nedokončí obrovský slalom v Jasnej. Slovenská pretekárka hneď v úvodnej časti trate spadla a prišla o šancu zabodovať. 

Ut, 18:09 16.01 2024, Ostatné | Róbert Kalnický

Dnešný večerný slalom v rakúskom Flachau je v plnom prúde. Slovenská pretekárka Petra Vlhová po odjazdení elitnej sedmičky pretekárok je vo vedení. O sedem stotín sekundy predbehla Mikaelu Shiffrinovú, na treťom mieste je Švédka Anna Swennová-Larssonová.