Main Content

St, 09:04 18.05 2022, Ostatné | Jakub Vaverka

Zuzana Hejnová sa už na atletický ovál nevráti

Česká prekážkarka Zuzana Hejnová sa už na atletický ovál nevráti. Vo veku 35 rokov ukončila kariéru. (TASR)

ĎALŠIE Z KATEGÓRIE

Ut, 11:34 27.02 2024, Ostatné | Jakub Vaverka

V sídle Českého tenisového zväzu (ČTS) zasahovali v utorok zložky z Národnej centrály proti organizovanému zločinu (NCOZ). Tamojšia polícia začala trestné stíhanie pre dotačné podvody, preveruje najmä využívanie štátnych dotácií na organizovanie tenisových turnajov. Policajti obvinili štyri fyzické a štyri právnické osoby. "V rámci vyšetrovania vykonávajú policajné orgány domové prehliadky a prehliadky iných priestorov na mnohých miestach v Prahe a aj v ďalších mestách. S ohľadom na prebiehajúce úkony trestného konania nebudú v súčasnej dobe poskytované bližšie informácie," citoval štátneho zástupcu Ondřeja Trčku portál sport.cz. Podľa českého Radiožurnálu mal ČTS vyplatiť desiatky miliónov českých korún zo štátnej dotácie spoločnosti Orel Jednota Praha - Balkán, ktorú vedie Vojtech Flégl. Časť peňazí určená na organizovanie turnajov mala skončiť na účtoch Fléglových firiem, len v roku malo ísť o viac ako 40 miliónov korún, čo bola takmer tretina celkovej dotácie od štátu. (TASR) 

So, 09:42 20.01 2024, Ostatné | Róbert Kalnický

Obrovská športová tragédia! Petra Vlhová nedokončí obrovský slalom v Jasnej. Slovenská pretekárka hneď v úvodnej časti trate spadla a prišla o šancu zabodovať. 

Ut, 18:09 16.01 2024, Ostatné | Róbert Kalnický

Dnešný večerný slalom v rakúskom Flachau je v plnom prúde. Slovenská pretekárka Petra Vlhová po odjazdení elitnej sedmičky pretekárok je vo vedení. O sedem stotín sekundy predbehla Mikaelu Shiffrinovú, na treťom mieste je Švédka Anna Swennová-Larssonová.