Main Content

St, 09:02 18.05 2022, Tenis | Jakub Vaverka

Ruská tenistka Anastasia Pavľučenkovová predčasne ukončila sezónu

Ruská tenistka Anastasia Pavľučenkovová predčasne ukončila sezónu pre zranenie kolena. Nebude štartovať ani na grandslamovom Roland Garros, na ktorom mala obhajovať vlaňajšie finále. (TASR)

ĎALŠIE Z KATEGÓRIE

Po, 10:03 02.10 2023, Tenis | Jakub Vaverka

Slovenská tenistka Mia Pohánková získala striebornú medailu vo dvojhre na majstrovstvách Európy hráčok do 16 rokov v talianskej Parme. Vo finále nestačila v pozícii nasadenej dvanástky na trinástku pavúka Jeline Vandrommeovú z Belgicka a podľahla jej 4:6, 3:6. Zverenka trénera Róberta Gašparetza si s Vandrommeovou zmerala sily už po tretí raz v tejto sezóne. Na WinterCupe ju zdolala v troch setoch, na SummerCupe s ňou nezískala ani set. V Parme si okrem striebra v dvojhre pripísala aj štvrťfinálovú účasť vo štvorhre po boku Soni Depešovej. Pre pätnásťročnú hráčku Národného tenisového centra je to ďalší skvelý úspech v prebiehajúcej sezóne. Po zisku zlatej medaily vo štvorhre na Európskom olympijskom festivale mládeže (EYOF 2023) si teraz pripísala striebro z ME. (TASR)

So, 13:02 23.09 2023, Tenis | Jakub Vaverka

Slovenská tenistka Viktória Hrunčáková postúpila do finále kvalifikácie dvojhry na turnaji WTA v čínskom Ningbo po tom, ako si v sobotu poradila s domácou Ťing-Ťing Lu 6:4, 6:1. Súperkou tretej nasadenej Slovenky v zápase o účasť v hlavnej súťaži bude v nedeľu ďalšia čínska tenistka Siao-Ti Jou. (TASR)

Ne, 11:55 17.09 2023, Tenis | Jakub Vaverka

Slovenská tenistka Viktória Hrunčáková sa neprebojovala do hlavnej súťaže dvojhry na turnaji WTA v čínskom meste Kuang-čou. Vo finále kvalifikácie prehrala v nedeľu s Japonkou Mojukou Učidžimovou v dvoch setoch 6:7 (3), 3:6. (TASR)