Main Content

So, 07:39 14.05 2022, Hokej | Jakub Vaverka

Spišská Nová Ves má nového trénera

Novým trénerom hokejistov HK Spišská Nová Ves sa stal Čech Vlastimil Wojnar. Vo funkcii nahradil Miroslava Mosnára. Do kádra Spišiakov pribudol útočník Michael Vandas. (TASR)

ĎALŠIE Z KATEGÓRIE

So, 15:54 20.04 2024, Hokej | Róbert Kalnický

Slovenská hokejová reprezentácia odohrá štvrtý prípravný zápas pre šampionát už dnes. V Nemecku si debut odbije Servác Petrovský, do bránkoviska sa postaví Matej Tomek. Takto vyzerá kompletná zostava.

 

 

Pi, 16:22 19.04 2024, Hokej | Jakub Vaverka

V tejto chvíli nie je vylúčené, že na MS 2024 do Prahy a Ostravy príde aj kapitán Pittsburghu Penguins Sidney Crosby. Informoval o tom portál bardown. Crosby bol súčasťou zlatého tímu Kanadu z MS 2015, ktoré sa konali tiež v Česku. 

Št, 19:50 18.04 2024, Hokej | Jakub Vaverka

TASR: Slovenskí hokejisti nastúpili na štvrtkový prípravný zápas v Kaufbeurene proti Nemecku v bránke s Dávidom Hrenákom. V prvej obrane hrali Michal Ivan a Mário Grman a v útoku Oliver Okuliar, Lukáš Cingel a Róbert Lantoši. Tímy nastúpili v týchto zostavách.

Nemecko: Ancicka - Zimmerman, Müller, Hüttl, Wagner, Ugbekile, Fohrler, Weber, Karrer - Ehl, Michaelis, Kahun - Fischbuch, Stachowiak, Schütz - Plachta, Samanski, Tuomie - Schinko, Pfaffengut, Soramies - Krauss

SLOVENSKO: Hrenák - Ivan, Grman, Golian, Bučko, Bačik, Gachulinec, Petrovický, Brincko - Okuliar, Cingel, Lantoši - Takáč, Kollár, Faško-Rudáš - Kašlík, Tamáši, Kukuča - Hecl, Baláž