Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (24.5.)

nedeľa, 24. máj 2015 10:14 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (24.5.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (24.5.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa nezadržateľne blíži a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Veľká bitka o Paula Pogbu

Sunday People tvrdí, že sa rysuje obrovská letná prestupová bitka o francúzskeho reprezentanta Paula Pogbu. Jedna z najväčších hviezd Juventusu Turín a talianskej ligy celkovo je údajne pod drobnohľadom anglického ex-majstra Manchestru City, španielskeho vicemajstra Realu Madrid a úradujúceho španielskeho šampióna FC Barcelona. (Sunday People)

Martinez do Arsenalu

Jackson Martinez, kapitán a najväčšie ofenzívne nebezpečenstvo FC Porto, sa vraj dohodol na zmluve s londýnskym Arsenalom. Túto informáciu priniesol goal.com, ktorý sa odvoláva na viaceré zdroje z Britských ostrovov. Prestupová čiastka tohto kolumbijského bombardéra by sa mala pohybovať na úrovni 35 miliónov eur. (goal.com)

Sterling si vyberie Arsenal

Denník Daily Star tvrdí, že anglický mladík Raheem Sterling nechce ostať v Liverpoole a vyberie si konkurenčný Arsenal. Budúcnosť Sterlinga na Anfield Road je momentálne nejasná, stále viac a viac sa diskutuje o tom, že tento mladík zmení dres a káder The Reds opustí. (Daily Star)

Chelsea loví Begoviča

Sunday Mirror informuje o tom, že ak Petr Čech v letnom prestupovom období opustí londýnsku Chelsea, úradujúci anglický majster siahne po Asmirovi Begovičovi zo Stoke City. Bosniacka reprezentačná jednotka by tak následne na Stamford Bridge kryla chrbát belgickému gólmanovi Thibautovi Courtoisovi. (Sunday Mirror)

Klopp nevylúčil ani Bayern

V jednom z posledných rozhovorov v role trénera Borussie Dortmund Jurgen Klopp médiám povedal, že si vie sám predstaviť aj ako kouča Bayernu Mníchov. Pre fanúšikov BVB sú podobné veci veľmi bolestivé, ale taký je futbalový život a keby skutočne Klopp do Bayernu zamieril, nikto by sa nemohol čudovať.

Ronaldo chce Ancelottiho zotrvanie

Najväčšia hviezda Realu Madrid Cristiano Ronaldo podľa portálu goal.com vyžaduje zotrvanie trénera Carla Ancelottiho na štadióne Santiaga Bernabeua. Talianova budúcnosť je po nepodarenej sezóne neistá a stále viac sa diskutuje o tom, že by mohol ex- kouč Chelsea či PSG zamieriť späť do anglickej Premier League. (goal.com)

Džeko do Liverpoolu?

Reprezentant Bosny a Hercegoviny Edin Džeko podľa Sunday People po sezóne opustí Manchester City a zamieri ku konkurenčnému Liverpoolu, ktorý hľadá posilu do ofenzívy a práve tento zakončovateľ by mohol byť pre The Reds správnym mužom. (Sunday People)

Barcelona je najlepšia

Posledné kolo La Ligy bolo zároveň posledným zápasom Xaviho v drese FC Barcelona. Legendárne číslo 6 sa emotívne lúčilo a ako kapitán tímu pozdvihol trofej pre majstra Španielska. Xavi sa vyjadril, že Barca je podľa neho momentálne najlepšie mužstvo na svete a na otázku, či bude Xavi Barcelone chýbať hráč odpovedal, že žiadny futbalista nie je väčší ako samotný klub. (goal.com)