Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (22.5.)

piatok, 22. máj 2015 15:17 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (22.5.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (22.5.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa nezadržateľne blíži a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

70M za Aarona Ramseyho?

Anglický bulvárny denník The Sun priniesol informáciu, podľa ktorej waleský reprezentant Aaron Ramsey zamieri k čerstvému španielskemu majstrovi – FC Barcelona. Záložník londýnskych Gunners by vraj mohol byť Barce k dispozícii za astronomických 70 miliónov eur. Je otázne, či by Katalánci by boli ochotní za Ramseyho takúto sumu zaplatiť. (The Sun)

O Ancelottim už čoskoro

Tréner Realu Madrid Carlo Ancelotti sa v jednom z rozhovorov pre médiá vyjadril, že jeho budúcnosť v tomto španielskom veľkoklube bude čoskoro rozhodnutá. Taliansky kormidelník je kritizovaný za to, že sa Bielemu Baletu nepodarilo v tejto sezóne získať žiadnu veľkú trofej, preto je dosť možné, že na lavičke Realu definitívne skončí. (Goal.com)

Juventus sleduje Lamelu

Podľa anglického denníka Daily Mirror je taliansky šampión Juventus Turín jedným z tímov, ktoré sledujú situáciu okolo Erica Lamelu. Argentínsky ofenzívny futbalista sa stále nevie naplno nájsť v Tottenhame Hotspur, preto by mu mohol odchod do o niečo technickejšej Serie A pomôcť v ďalšom raste. (Daily Mirror)

Hummels ostane

Thomas Tuchel, ktorý na lavičke Borussie Dortmund nahradí Jurgena Kloppa upokojil fanúšikov BVB, keď prehlásil, že Mats Hummels v letnom prestupovom období nikam neodíde a bude obliekať čierno- žltý dres aj v budúcom ročníku. O Hummelsa sa mal zaujímať predovšetkým anglický Manchester United. (Bild)

Schweinsteiger do MU?

Daily Express prišiel so šialenou informáciou, podľa ktorej by mohol nemecký reprezentant Bastian Schweinsteiger opustiť Bayern Mníchov a zamieriť do anglickej Premier League, kde má jeho výkony sledovať Manchester United. Momentálne je ale málo pravdepodobné, že by Schweinsteiger opustil svoj milovaný Bayern. (Daily Express)

Liverpool si chce nechať Sterlinga

Liverpool Echo tvrdí, že vedenie anglického Liverpoolu FC si chce napriek všetkému nechať v tíme Raheema Sterlinga, ktorého prestupová situácia je podľa posledných správ z Britských ostrovov pomerne zložitá a dnes sa nedá presne určiť, či tento mladý anglický reprezentant ostane na Anfield Road aj v budúcej sezóne. (Liverpool Echo)