Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (18.5.)

pondelok, 18. máj 2015 10:10 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (18.5.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (18.5.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa nezadržateľne blíži a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

José Mourinho odmietol Real Madrid

 

Anglická televízna stanica Sky Sports prišla s informáciou, podľa ktorej sa Real Madrid pokúšal zlákať Josého Mourinha späť, iba dva roky po tom, čo sa s týmto koučom rozlúčil. Portugalský tréner je však spokojný a šťastný v londýnskej Chelsea, a teda madridský interes bez väčších okolkov odmietol. (Sky Sports)

Icardi číslo jeden

Letným prestupovým cieľom číslo jeden londýnskej Chelsea sa stane Mauro Icardi, tvrdí Forza. Argentínsky ofenzívny klenot Interu Miláno sa ukazuje v Serie A vo veľmi dobrom svetle, čo neuniklo pozornosti Josého Mourinha. Za akú sumu by mohol Icardi putovať do Londýna je momentálne nejasné. (Forza)

Pastore na lane LFC

Argentínsky reprezentant Javier Pastore má podľa denníka Metro namierené do Liverpoolu. Pastore nie je spokojný s tým, že v Paríži Saint- Germain nedostáva toľko príležitostí ako ostatné hviezdy, pričom na Anfield Road by mu vraj bola dopriata minutáž, po akej tento bývalý hráč talianskeho Palerma túži. (Metro)

Čech nakoniec do Arsenalu?

Po tom, čo sa písalo, že by Petr Čech mohol zamieriť do Manchestru United, denník Metro prišiel s informáciou, že brankárska dvojka Chelsea zamieri do londýnskeho Arsenalu, ktorý by rád skvalitnil brankársky post. Momentálne je otázne, kde Čechíno nakoniec skončí, jeho agent vraj perne rieši v týchto dňoch jeho budúcnosť. (Metro)

Bournemouth chce Lamberta

Nováčik budúcej sezóny anglickej Premier League, AFC Bournemouth sa vraj v letnom prestupovom období zameria na anglického reprezentanta Rickieho Lamberta. Tento skúsený kanonier je v Liverpoole na vedľajšej koľaji a svojimi skúsenosťami by údajne mohol byť nováčikovi najvyššej súťaže nápomocný. (Daily Mirror)

Tottenham chce Sandra

Katalánsky denník Sport tvrdí, že londýnsky Tottenham Hotspur by rád angažoval talentovaného barcelonského mladíka Sandra Ramireza. Je málo pravdepodobné, že by katalánsky veľkoklub pustil na White Hart Line jeden z najväčších talentov svojej liahne za posledné roky, do úvahy zrejme nepripadá ani hosťovanie. (Sport)

Wenger sleduje mladíka

Tréner Arsenalu Londýn Arsene Wenger myslí na budúcnosť svojho klubu, a preto sa zameral na iba 11- ročného mladíka Charlieho Patina z Luton Townu, klubu, ktorý hrá štvrtú najvyššiu anglickú súťaž. Pre Kanonierov by tak šlo o ďalšiu investíciu do budúcnosti, ponúkaná prestupová čiastka doposiaľ zverejnená nebola. (Daily Mail)