Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.5.)

sobota, 16. máj 2015 09:00 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.5.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.5.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa nezadržateľne blíži a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Ancelotti sa predbežne dohodol

Sport Mediaset tvrdí, že taliansky tréner Carlo Ancelotti sa dohodol na predbežnom kontrakte s anglickým Manchestrom City. Kouč Realu Madrid vraj nebude pokračovať na lavičke Bieleho Baletu po tom, čo sa mu nepodarí v tejto sezóne získať aspoň jednu trofej. V rovnakej pozícii je aj čilský kormidelník Manchestru City Manuel Pellegrini, ktorý si takisto bude musieť hľadať nový klub. (Sport Mediaset)

De Gea sa dohodol s Realom

Španielsky denník Marca tvrdí, že David De Gea v letnom prestupovom období prestúpi do Realu Madrid a nahradí na pozícii jednotky legendárneho Ikera Casillasa. Pred pár dňami sa písalo, že tento španielsky gólman ostane v Manchestri United za každých okolností, po dnešku sa hladina špekulácií okolo jeho osoby ešte viac rozvíri. (Marca)

United chcú Čecha

Ak David De Gea skutočne opustí Manchester United, na jeho miesto by podľa všetkého mohol prísť český brankár Petr Čech. Túto informáciu priniesol denník Daily Telegraph, ktorý tvrdí, že „Čechíno“ chce ostať v Premier League, ale v londýnskej Chelsea popri Thibautovi Courtoisovi nemá príliš šancu presadiť sa do základnej zostavy. (Daily Telegraph)

Kane z Tottenhamu neodíde

Správy o tom, že by mal Harry Kane opustiť Tottenham Hotspur a prestúpiť do Manchestru United sú podľa všetkého iba výmyslami, pretože denník The Guardian tvrdí, že tím z White Hart Line je ochotný urobiť všetko preto, aby si svoj supertalent udržal ešte minimálne jednu sezónu. (The Guardian)

Zaloví Chelsea v Ajaxe?

Anglický bulvárny denník Daily Mirror informuje, že po Brazílčanovi Nathanovi by mohol londýnsku Chelsea posilniť ďalší talentovaný mladík, konkrétne Anwar El Ghazi z holandského Ajaxu Amsterdam. Je však otázne, či by sa toto mladé krídlo dokázalo na Stamford Bridge presadiť, kde je v krídelných priestoroch skutočne pretlak kvalitných hráčov. (Daily Mirror)

Milner si vyberie Liverpool

Vyzerá to tak, že toto leto dá James MIlner definitívne zbohom Manchestru United. Bývalá opora Aston Villy je podľa Daily Mirror veľmi blízko k dohode s Liverpoolom. Rolu v tomto prestupe môže hrať aj fakt, či sa The Reds podarí skončiť do štvrtého miesta, a teda, či sa predstavia v nasledujúcom ročníku Ligy majstrov. (Daily Mirror)

Benitez do PL?

Španielsky tréner Rafael Benitez, ktorý momentálne trénuje taliansky SSC Neapol by vraj mohol klub spopod sopky Vezuv v letnom prestupovom období opustiť a zamieriť do londýnskeho West Hamu United, ktorý sa podľa všetkého rozlúči so Samom Allardyceom. (Daily Mail)