Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (13.5.)

streda, 13. máj 2015 10:05 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (13.5.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (13.5.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa nezadržateľne blíži a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Kde skončí Griezmann?

Po medializovanom záujme londýnskej Chelsea o Antoinea Griezmanna z Atlética Madrid sa podľa denníka Daily Mail o služby tohto francúzskeho reprezentačného ofenzívneho futbalistu zaujíma aj rival The Blues Arsenal. Kam povedú Griezmannove kroky v lete je momentálne otázne, možnosťou je aj jeho zotrvanie v Španielsku. (Daily Mail)

Mourinho chce Bentekeho

Denník Metro tvrdí, že ak Didier Drogba skončí na Stamford Bridge už po konci prebiehajúceho ročníka, na jeho miesto by mohol prísť belgický zakončovateľ Christian Benteke. Benteke momentálne ťahá Aston Villu, s ktorou ho v tejto sezóne čaká ešte finále FA Cupu proti londýnskemu Arsenalu. (Metro)

Tevez do USA?

Portál SI.com prišiel s informáciou, podľa ktorej sa útočník Juventusu Turín Carlos Tevez bude v dohľadnej dobe zaoberať ponukami z americkej MLS. O služby tohto zjazveného argentínskeho kanoniera sa údajne zaujíma hneď niekoľko mužstiev stále zaujímavejšej americkej Major League Soccer. (SI.com)

Rozhodne Abramovič

Daily Telegraph tvrdí, o osude Petra Čecha v londýnskej Chelsea nakoniec rozhodne klubový majiteľ Roman Abramovič. Kouč tímu José Mourinho by bol najradšej, keby český gólman zotrval na Stamford Bridge, avšak Čech nie je spokojný s pozíciou dvojky a chce chytávať, preto sa reálnejšie javí jeho odchod niekam inam. (Daily Telegraph)

Austin druhú ligu hrať nebude

Podľa správ z denníka Daily Mail Charlie Austin opustí Queens Park Rangers, po tom, ako tento klub zostúpi do druhej najvyššej súťaži. O služby jedného z najlepších anglických futbalistov v tomto ročníku Premier League sa momentálne zaujímajú Southampton a Newcastle United, teda kluby, ktoré sa netaja tým, že by radi skvalitnili svoje ofenzívne rady. (Daily Mail)

Máme šťastie

Po tom, čo Bayern Mníchov včera vyhral na domácej pôde s Barcelonou (3:2), ale vypadol v súčte oboch zápasov z Ligy majstrov, kouč Bavorov Pep Guardiola na tlačovej konferencii povedal, že máme šťastie, že môžeme žiť v dobe Lionela Messiho, ktorý je podľa španielskeho trénera najlepším futbalistom všetkých čias.(goal.com)

Real pred náročnou úlohou

Real Madrid prehral prvé semifinále Ligy majstrov v Turíne s Juventusom 1:2 a dnes musí pred domácimi fanúšikmi doháňať jednogólové manko. Stará Dáma by už mala počítať s kvalitným záložníkom Paulom Pogbom, Realu vraj bude k dispozícii Toni Kroos, nemecký stredopoliar, ktorý mal pôvodne chýbať pre zranenie. Zápas má výkop o 20:45. (goal.com)

Pique by chcel Real

Po postupe FC Barcelona do finále Ligy majstrov sa stopér Kataláncov Gerard Pique vyjadril, že by si rád vo finálovom dueli zmeral sily s Realom Madrid. Išlo by pravdepodobne o najsledovanejšie El Clásico v celej futbalovej histórii. (goal.com)

Buffon kritizuje United

Brankár Juventusu Turín Gianluigi Buffon si rypol do predstaviteľov Manchestru United, keď pre médiá povedal, že vzdať sa Paula Pogbu bola vyslovene hlúposť. Keď bol tento Francúz ešte hráčom Red Devils, nepohodol sa s koučom Alexom Fergusonom, čo znamenalo okamžitý koniec jeho nádejí na prerazenie na Old Trafford. (goal.com)