Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (12.5.)

utorok, 12. máj 2015 09:30 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (12.5.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (12.5.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Londýnska bitka o Sterlinga

Budúcnosť Raheema Sterlinga v Liverpoole stále nie je istá, čo podporuje najrôznejšie špekulácie okolo jeho osoby. Talentovaný anglický reprezentant sa podľa správ z denníka Daily Mail ocitol pod drobnohľadom londýnskych celkov Chelsea a Arsenalu, ktoré sa v letnom prestupovom období pokúsia Sterlinga z The Reds vykúpiť. (Daily Mail)

De Geovi nejde o peniaze

To, či španielsky brankár David De Gea ostane, alebo neostane v Manchestri United aj v budúcej sezóne údajne nie je záležitosťou peňazí, píšu Manchester Evening News. O tohto bývalého gólmana Atlética Madrid sa vo veľkom zaujíma Real Madrid, ale momentálne to vyzerá tak, že De Gea ešte minimálne rok ostane na Old Trafford. (Manchester Evening News)

Berahino do City?

Daily Mirror tvrdí, že prvou letnou posilou Manchestru City by sa mohol stať talentovaný anglický mladík Saido Berahino, ktorý sa v prebiehajúcom ročníku ukazuje vo veľmi dobrom svetle v drese West Bromwichu Albion. Citizens chcú zvýšiť počet mladších a anglických hráčov vo svojom tíme a Berahino túto kvótu spĺňa priam dokonale. (Daily Mirror)

Problémom peniaze?

Už týždne sa píše o tom, že Yaya Touré pravdepodobne po sezóne opustí Manchester City a zamieri do talianskeho Interu Miláno. Je pravdou, že čierno- modrí majú o jeho služby obrovský záujem, avšak problém by mohol nastať v platových podmienkach, pretože Daily Star píše o tom, že Inter mu nebude môcť vyplácať takú sumu, ako to činia Citizens. (Daily Star)

Van Gaal sa rozlúči s Van Persiem

Jeden z renomovanejších anglických denníkov The Guardian prišiel s informáciou, podľa ktorej sú zrejme dni holandského útočníka Robina Van Persieho v Manchestri United zrátané. Kouč Louis Van Gaal vraj už nepočíta so službami svojho krajana a bývalého zverenca z reprezentácie, čo bude znamenať, že RVP si bude musieť nájsť nový klub. (The Guardian)

Borini opäť do Talianska?

Anglický denník Daily Star tvrdí, že bývalý hráč londýnskej Chelsea, ktorý momentálne oblieka dres Liverpoolu, Fabio Borini by vraj mohol v letnom prestupovom období putovať do talianskej Serie A. Interes  o jeho služby prejavilo rímske Lazio, ktoré vraj chystá presne 20 miliónov eur. (Daily Star)

Alaba je optimista

Rakúsky reprezentant v službách Bayernu Mníchov David Alaba je pred dnešnou odvetou semifinále Ligy majstrov optimistom. Jeho tím síce pred týždňom prehral v Barcelone s FC vysoko 0:3, avšak Alaba si myslí, že Bavori majú na to, aby dnes zvíťazili v Allianz Arene 4:0 a postúpili do berlínskeho finále, ktoré sa hrá šiesteho júna o 20:45.