Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.5.)

pondelok, 11. máj 2015 09:30 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.5.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.5.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Man City chce získať Pogbu

Goal.com informuje, že viaceré anglické denníky píšu o tom, že Manchester City v letnom prestupovom období vyvinie maximálne úsilie na to, aby získal Paula Pogbu z Juventusu Turín. Francúzsky reprezentačný záložník by podľa dostupných správ mohol Citizens stáť až 95 miliónov eur, pričom by týždenne na Etihad Stadium zarábal luxusných 350 000 eur týždenne. (Goal.com)

Falcao možno do Španielska

El Gol Digital priniesol informáciu, podľa ktorej Radamel Falcao, ktorému končí hosťovanie v Manchestri United z francúzskeho AS Monako, možno prestúpi do FC Sevilla. Španielsky tím pravdepodobne príde o kvalitného zakončovateľa Carlosa Baccu, preto Andalúzania už teraz uvažujú nad tým, kto by mohol vystužiť ich ofenzívu. (El Gol Digital)

Berbatov na ceste do Premier League?

Bulharský futbalový internacionál Dimitar Berbatov, ktorý momentálne oblieka dres francúzskeho AS Monako by vraj mohol opäť odísť do Premier League, kde už v minulosti pôsobil ako hráč Tottenhamu Hotspur či Manchestru United. Záujem o služby tohto bulharského kanoniera má nováčik budúcej sezóny Premier League, AFC Bournemouth. (Daily Express)

Chelsea vedie boj o Kokeho

Anglický bulvárny denník The Sun tvrdí, že londýnska Chelsea má najlepšiu prestupovú pozíciu na získanie španielskeho reprezentanta Kokeho. Koke, ktorý patrí medzi najlepších hráčov nielen Atlética Madrid ale aj celej Primera División celkovo ale rozhodne nebude patriť medzi lacné posily, jeho prestup sa odhaduje na približne 60 miliónov eur. (The Sun)

Cavani pravdepodobne odíde

Francúzsky denník L'Equipe prišiel s informáciou, ktorá hovorí o tom, že uruguajský útočník Edinson Cavani nie je spokojný so svojou pozíciou v parížskom PSG a definitívne sa rozhodol, že Park Princov opustí natrvalo. Interes o jeho služby dlhodobo prejavujú viaceré anglické veľkokluby, v poslednom období sa k nim pridal taliansky gigant Juventus Turín. (L'Equipe)

Liverpool chystá 20M

Liverpool chystá 20 miliónov libier na kúpu najväčšej ofenzívnej zbrane Olympiqueu Lyon, tvrdí denník Daily Express. The Reds by radi do svojej ofenzívy priviedli kanoniera Alexandreho Lacazetta, ktorý si v tejto sezóne podmanil celý Lyon a taktiež aj Ligue 1, pričom stále viac sa hovorí o tom, že v letnom prestupovom období zamieri niekam inam. Bude to Liverpool? (Daily Express)

Clyne na ceste do Manchestru

The Times informuje, že po tom, čo Manchester United dotiahol prestup holandského krídelníka Memphisa Depaya, vedenie Red Devils stanovilo hlavným prestupovým cieľom talentovaného mladíka Nathaniela Clynea, krajného obranca anglického Southamptonu. Jeho prestup by mohol Červených Diablov vyjsť na približne 18 miliónov libier. (The Times)