Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.5.)

piatok, 8. máj 2015 15:05 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.5.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.5.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Luis Enrique do Manchestru?

Tréner FC Barcelona Luis Enrique by vraj po sezóne mohol šokujúco skončiť na lavičke tohto katalánskeho giganta. Denník Daily Mail tvrdí, že o tohto španielskeho trénera sa vo veľkom zaujíma anglický celok Manchester City, ktorý po sezóne podľa všetkého prepustí čilského kouča Manuela Pellgriniho. Vedenie Citizens chce predovšetkým trofeje a tento cieľ Pellegrini nedokázal naplniť. (Daily Mail)

Bayern chystá 100 miliónov eur

Nemecký denní Bild prišiel s informáciou, podľa ktorej sa nemecký majster Bayern Mníchov chystá v letnom prestupovom období investovať sto miliónov eur. Tím z Allianz Areny sa údajne pokúsi dotiahnuť do svojho kádra mená ako Aleksandar Dragovič (Dynamo Kyjev), Ilkay Gindogan (Dortmund), Angel Di Maria (Manchester United), Antoine Griezman (Atletico) a Kevin De Bruyne (Wolfsburg) . (Bild)

Mourinhove prestupové ciele

Anglický bulvárny denník informuje, že tréner čerstvého anglického majstra londýnskej Chelsea José Mourinho sa v lete zamieria na príchody talentovaného obrancu Joseho Gayu zo španielskej Valencie a útočníka Alexandreho Lacazetta, ktorému sa vo výbornom svetle darí vo francúzskom Olympiqueu Lyon. (The Sun)

Juventus odmietol Barcelonu

Portál Tuttosport zaoberajúci sa futbalovými prestupmi tvrdí, že vedenie Juventusu Turín odmietlo ponuku Barcelony na kúpu francúzskeho záložníka Paula Pogbu. Stará Dáma sa vraj s katalánskym gigantom nedohodne na prestupe jedného z najtalentovanejších stredopoliarov tejto doby, i keď prestupové obdobie, ktoré sa nezadržateľne blíži bude nevyspytateľné. (Tuttosport)

Bale za 275M

Daily Express tvrdí, že Gareth Bale by mohol opustiť Real Madrid a zamieriť do Manchestru United za 275 miliónov eur. Áno, vidíte dobre, tento anglický denník sa skutočne zahráva s myšlienkou, že by Red Devils minuli za jedného futbalistu takúto premrštenú sumu, ktorú by pravdepodobne nebol ochotný zaplatiť žiadny z európskych veľkoklubov. (Daily Express)