Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (6.5.)

streda, 6. máj 2015 16:22 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (6.5.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (6.5.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Duda do Southamptonu?

Anglickými a slovenskými médiami dnes preletela informácia, ktorá tvrdí, že Ondrej Duda by mohol v letnom prestupovom období posilniť anglický celok Southampton. The Saints sú známi tým, že dávajú šancu mladým hráčom a slovenský reprezentant by vraj mohol na St. Mary´s Stadium odísť už za osem miliónov eur. Posledné slovo však bude mať hráčov klub Legia Varšava.

Mourinho bude rokovať

Anglický bulvárny denník The Sun tvrdí, že portugalský tréner José Mourinho je v londýnskej Chelsea natoľko spokojný, že hodlá s tímom zo Stamford Bridge predĺžiť svoj kontrakt o ďalšie štyri roky. Jeho nový plat by mal predstavovať 200 tisíc libier týždenne, čo by tohto ex- kouča Realu Madrid či Interu Miláno radilo medzi najlepšie zarábajúcich trénerov na svete. (The Sun)

100M za Pogbu?

Talianske noviny Gazzetta dello Sport dnes píšu o tom, že francúzsky stredopoliar Juventusu Turín Paul Pogba by mohol v letnom prestupovom období nakoniec zamieriť do Manchestru City. Dosluhujúci anglický majster je vraj ochotný za služby tohto šikovného záložníka ponúknuť astronomických sto miliónov eur. (Gazzetta dello Sport)

Bayern vytýčil prestupové ciele

Nemecký šampión Bayern Mníchov sa vraj pokúsi v letnom prestupovom období kúpiť dvojicu futbalistov. Malo by ísť o francúzskeho zakončovateľa Atlética Madrid Antoinea Griezmanna a taliansky talent z Parížu Saint- Germain Marca Verrattiho. Momentálne je otázne, koľko by nákup týchto dvoch futbalistov bavorský veľkoklub stál, ale istotne by nešlo o lacnú záležitosť. (Sport Bild)

Chelsea sleduje Pedra

Anglický denník Daily Telegraph tvrdí, že londýnska Chelsea sa v letnom prestupovom okne zameria na španielskeho útočníka Pedra Rodrigueza z FC Barcelona. Odchovanec tamojšej akadémie La Masia sa nevie dostať do základnej zostavy Blaugranas, preto je dosť pravdepodobné, že by mohlo prísť k jeho letnému odchodu inam. (Daily Telegraph)

Coentrao na odchode?

Daily Telegraph taktiež tvrdí, že do Anglicka by mohol putovať aj Fabio Coentrao z Realu Madrid. Portugalský krajný obranca momentálne v Bielom Balete iba vysedáva na lavičke a získať by ho údajne mohla londýnska Chelsea, ktorú vedie Coentraov ex- kouč zo Španielska José Mourinho. (Daily Telegraph)