Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.5.)

utorok, 5. máj 2015 08:32 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.5.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.5.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Aguero zrejme nikam nepôjde

Posledné správy hovoria o tom, že argentínsky reprezentant Sergio Aguero by mal ostať členom kádra Manchestru City aj v nasledujúcej sezóne. Populárny „Kun“, ktorý patrí medzi najlepších hráčov celej Premier League bol vraj v hľadáčiku španielskeho giganta Realu Madrid, no v tejto chvíli to vyzerá byť neaktuálne.

Man City chce Benzemu

Manchester City sa pokúsi v letnom prestupovom období vykúpiť francúzskeho útočníka Karima Benzemu z Realu Madrid, píšu Manchester Evening News. Cena, za ktorú by mohol reprezentant Les Bleus prestúpiť do anglickej Premier League je momentálne nejasná, ale Real svojich hráčov lacno predávať nezvykne. (Manchester Evening News)

Koke za Filipeho Luisa?

Daily Express tvrdí, že v letnom prestupovom období by mohla londýnska Chelsea poslať brazílskeho obrancu Filipeho Luisa späť do Atlética Madrid, k nemu pridať balík peňazí a opačným smerom by následne smeroval španielsky reprezentačný stredopoliar Koke, ktorého The Blues pozorne sledujú už dlhé týždne. (Daily Express)

Bayern zabojuje o Balea

Daily Mail tvrdí, že Bayern Mníchov je ďalším tímom, ktorý zabojuje o Garetha Balea. Nemecký gigant, ktorý nedávno potvrdil obhajobu majstrovského titulu by mohol do waleského krídelníka investovať nemalé peniaze. Bavori chcú potvrdiť, že aj keď nezvyknú kupovať hráčov za vysoké sumy, môžu si to dovoliť a príchodom Balea by sa im to mohlo podariť. (Daily Mail)

Lambert do Chelsea?

So zaujímavou informáciou prišiel anglický bulvárny denník Daily Mirror, ktorý informuje, že londýnska Chelsea sa po konci prebiehajúceho ročníka pokúsi získať Rickieho Lamberta z Liverpoolu. To samozrejme za predpokladu, že s kariérou skončí Didier Drogba a The Blues budú potrebovať útočníka na pozíciu číslo tri. (Daily Mirror)

De Bruyne možno do Talianska

Ak Juventus Turín opustí Paul Pogba, o ktorého sa bijú prakticky všetky svetové veľkokluby, jeho náhradou v kádri Starej Dámy by sa mohol stať Kevin De Bruyne. Belgický stredopoliar po odchode z Chelsea v nemeckom Wolfsburgu ožil, a preto je logické, že sa interes o jeho osobu v poslednom období poriadne zvýšil. (Daily Express)

Alves nie, Clyne áno?

Podľa správ z denníka Daily Star sa Manchester United vzdal nádeje na získanie Daniho Alvesa z Barcelony a svoj interes obrátil na talentovaného anglického krajného obrancu Nathaniela Clynea, ktorého pozorne sleduje aj Chelsea a je hráčom Southamptonu. (Daily Star)