Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.4.)

nedeľa, 19. apríl 2015 10:40 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: 50 gólov za sezónu je pri Cristianovi Ronaldovi pomaly samozrejmosťou. Podarilo sa mu to aj včera proti Málage (3:1). V tabuľke strelcov má aktuálne päťgólový náskok pred Lionelom Messim.

REAL MADRID: Fanúšikovia vôbec nemajú radosť zo zdravotného stavu niektorých hráčov. Karim Benzema sa v nominácii na stretnutie neobjavil a Gareth Bale s Lukom Modrićom boli nútene striedaní. Chorvát si zranil koleno a Walesan lýtko. (BBC)

BARCELONA: Dôležitý zápas včera zvládla aj Barça. Valenciu pokorila výsledkom 2:0. Góly zaznamenali Luis Suárez a Lionel Messi. Argentínčan tým zaznemanel svoj 400. gól za tento klub.

BARCELONA: Plných 90 minút odohral vyzdravený Dani Alves. Brazílsky krajný obranca sa zbavil problémov s členkom a vrátil sa do zostavy. (klubový web)

ATLÉTICO MADRID: Gonzalo Higuaín má v krátkom čase opustiť Neapol a záujemcovia o jeho služby stále pribúdajú. Okrem anglických klubov prejavilo snahu aj Atlético. (Forzaitalianfootball)

SEVILLA: Los Rojiblancos chcú v lete priviesť defenzívneho záložníka Oriola Romeua. Ten hosťuje v Stuttgarte, ale po návrate nemá veľké šance zapadnúť do zostavy Chelsea. (Transfermarkt)

VALENCIA: Na maródke ostáva 29-ročný záložník Enzo Pérez. Niektoré predzápasové predpovede počítali s Argentínčanom v základe, no stehenný sval ho ešte do boja nepustil. (insidespanishfootball)

VILLARREAL: Mužstvo je na najlepšej ceste do Európskej ligy, pred ktorou bude potrebovať doplniť káder. Práve preto oslovilo anglický Leicester City, od ktorých chce kúpiť 24-ročného krídelníka Riyada Mahreza. (Daily Star)